OP-Henkivakuutus

Tule OP-Henkivakuutukselle rakentamaan toiveikkaampien tulevaisuuksien henkivakuutuspalveluita!

Henkivakuutus on paljon muutakin kuin vakuutus – se on turva ja lupaus huomisesta. Henkivakuutusalalla autat rakentamaan yhteiskuntaa, jossa jokainen voi tuntea olonsa suojatuksi nyt ja tulevaisuudessa. Turvaat työlläsi asiakkaittemme arkea, suojaat heitä taloudellisilta riskeiltä ja tuet elämän suurissa päätöksissä, joiden vaikutus näkyy vielä vuosikymmenienkin päästä. Autat myös asiakkaitamme vaurastumaan tukemalla heitä vakuutussäästämisessä ja ohjaamalla heitä kohti taloudellista vakautta – olipa kyse sitten eläketurvasta tai unelmien toteuttamisesta. 

Monipuolisia uramahdollisuuksia erilaisille tekijöille

OP-Henkivakuutus on kotimainen, tuhansien suomalaisten elämään merkittävästi vaikuttava henkivakuutusyhtiö. Tarjoamme monipuolisia, pitkäkestoisia ja joustavia uramahdollisuuksia eritaustaisille tekijöille - niin polkunsa alkutaipaleella oleville kuin jo pidemmälle ehtineille. Oli kokemuksesi mikä tahansa, näissä tehtävissä pääset kasvamaan ja kehittymään modernissa työskentely-ympäristössä. Etsimme jatkuvasti joukkoomme esimerkiksi IT-alan ammattilaisia, erilaisia liiketoiminnan asiantuntijoita sekä asiakaspalvelun osaajia. Meillä tartut haasteeseen, jolla on merkitystä.

Tutustu tekijöidemme tarinoihin

Business Developer Hannu Salmi kehittää työkseen vakuutussäästämisen tuotteita ja palveluita. Miltä hänen arkensa näyttää? 

Lue Hannun uratarina >>

Oppimisen into vei Kamilla Heikkisen uudelle uralle henkivakuutusalalle. Miten ala näyttäytyy tuoreen asiakkuusneuvojan silmin?

Lue Kamillan uratarina >>

Business Developer Laura Ylitalo viihtyy työssä, jossa pääsee aktiivisesti kasvattamaan omaa osaamistaan. Mikä on parasta digikehittäjän työarjessa?

Lue Lauran uratarina >>

Huolehdimme huomisesta yhteen hiileen puhaltaen

Ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen ovat vahvasti läsnä arjessamme. Työskentelemme lähi- ja etätyötä yhdistäen, erilaisia elämäntilanteita ymmärtäen. Yhteydenpito ja yhdessä tekeminen on meillä mutkatonta – sellaiseksi sen itse teemme. Työntekijäkokemuksemme onkin tutkitusti erinomainen. 

Alallamme opittavaa riittää ja osaamisen kehittäminen on kulttuurimme ytimessä. Näin pidämme huolen siitä, että jokainen tekijämme pääsee oppimaan ja kasvamaan asiantuntijana. Lisäksi investoimme merkittävästi uudistumiseen, mikä ilmenee mielenkiintoisina kehityshankkeina läpi yhtiön. 

Mikä OP-Henkivakuutus?

OP-Henkivakuutus Oy on OP Ryhmän kokonaan omistama suomalainen henkivakuutusyhtiö. Olemme yksi Suomen suurimmista henkivakuutusyhtiöistä ja olemme hyvässä kasvuvauhdissa. Henkilö- ja yritysasiakkaillemme myöntämiä vakuutuksia myydään verkossa, osuuspankeissa ja Pohjola Vakuutuksessa. Tuotteisiimme kuuluvat vakuutussäästämisen ja riskihenkivakuuttamisen tuotteet sekä ryhmäeläkevakuutukset.  

Tutustu avoimiin tehtäviin alla ja hae mukaan jo tänään!

Vahdi tässä luokassa olevia työpaikkoja

Hakutulokset: "". Sivu 1 / 1, tulokset 1 - 5 / 5
Tehtävä Sort ascending Maakunta / Alue Sijainti Tehtäväalue
Nollaa
Tech Lead, Data Capabilities / Pohjola Insurance (Helsinki/Oulu) 18 Uusimaa Helsinki, FI ICT
Asiakasneuvoja, OP Pohjois-Karjala (Nurmes, Lieksa, Kitee) 13 Pohjois-Karjala Lieksa, FI Myynti ja asiakkuuksien hoito / henkilöasiakkaat
Asiakkuusneuvoja/-asiantuntija HA-rahoitukseen, OP Hailuoto 14 Pohjois-Pohjanmaa Hailuoto, FI Myynti ja asiakkuuksien hoito / henkilöasiakkaat
Rahoitusneuvoja
Rahoitusneuvoja Tyrnävä, FI 14 Pohjois-Pohjanmaa
14 Pohjois-Pohjanmaa Tyrnävä, FI Myynti ja asiakkuuksien hoito / henkilöasiakkaat
Trainee (Oulu/ Rovaniemi), Pohjolan OP
Trainee (Oulu/ Rovaniemi), Pohjolan OP Oulu, FI 14 Pohjois-Pohjanmaa
14 Pohjois-Pohjanmaa Oulu, FI Opinnäytetyö ja harjoittelu