Tule rakentamaan kanssamme OP Ryhmän suurinta Osuuspankkia 

OP Uusimaa on omistaja-asiakkaidensa omistama, OP Ryhmän suurin pankki ja merkittävä toimija sekä työnantaja Uudellamaalla. Meillä on yli 600 000 asiakasta, joista noin 340 000 on omistaja-asiakkaita, joita palvelemme 1 200 pankki-, sijoitus-, vakuutus- ja kiinteistönvälitysalan ammattilaisen voimin. 

Tehtävämme on edistää omistaja-asiakkaidemme ja toimintaympäristömme kestävää taloudellista menestystä, turvallisuutta ja hyvinvointia. Toimintamme pohjautuu arvoihimme ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen. 

Meillä pääset luomaan uutta ja rakentamaan yhteistä menestystarinaamme Uudenmaan suurimmassa ja vetovoimaisimmassa pankissa. Pidämme huolta työntekijöistämme ja tarjoamme heille monipuolisia osaamisen kehittämisen mahdollisuuksia sekä mielenkiintoisia urapolkuja.  

Tarjoamamme kesätyömahdollisuudet

OP Uusimaa palkkaa tulevana kesänä yli 60 kesätyöntekijää Uudenmaan alueelle monipuolisiin kesätyötehtäviin. Kesätyötehtävämme soveltuvat monipuolisesti eri alojen ja opintojen vaiheissa oleville finanssialasta kiinnostuneille opiskelijoille.

Hakuaika vuoden 2024 kesätyötehtäviimme päättyi 4.2.2024. Kiitos kaikille hakijoille mielenkiinnosta OP Uusimaata kohtaan, olemme yhteydessä jatkotoimenpiteistä jokaiseen hakijaan viimeistään 16.2.2024 mennessä.

 

OP Uusimaan uramahdollisuudet

Toimimme asiakkaidemme talouden elämänkumppanina tarjoten henkilöasiakkaille kattavat palvelut päivittäisiin pankkiasioihin ja lainoihin, säästämiseen ja sijoittamiseen, Private-palveluihin sekä asuntojen ostoon, myyntiin ja vuokraukseen. Pienille ja keskisuurille yritysasiakkaille tarjoamme kaikki yrityksen ja yrittäjän pankkipalvelut, rahoituksen, maksuliike- ja kassanhallintapalvelut, sijoituspalvelut sekä yritystoiminnan kehittämiseen liittyvät asiantuntijapalvelut. 

Tutustu tarkemmin liiketoiminta-alueisiimme alla. 

OP Uusimaan monipuoliset harjoittelumahdollisuudet

Opiskelijat ovat OP Uusimaalle merkittävä voimavara ja pyrimmekin jatkuvasti kehittämään niin opiskelijoille tarjoamiamme harjoittelumahdollisuuksia kuin oppilaitosyhteistyötämme erityisesti Uudenmaan alueen oppilaitosten kanssa.

Perehdytys ja osaamisen kehittäminen

Tuemme henkilöstömme työntekijäkokemusta ja kokonaisvaltaista hyvinvointia tarjoamalla jokaiselle työntekijällemme laadukkaan perehdytyksen sekä mahdollisuuden jatkuvaan osaamisen kehittämiseen.

Kiinnostuitko?

Tule meille kehittymään ja luomaan omaa menestystarinaasi finanssialan ammattilaistemme tukemana. Meillä olet osa lämminhenkistä työyhteisöä, jossa jokainen ihminen on tärkeä, ja pääsee jakamaan näkemyksiään sekä osaamistaan.   

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme sivun alalaidassa ja hae mukaan jo tänään!

Vastuullisuus OP Uusimaassa

Me OP Uusimaassa olemme asiakkaidemme omistama pankki. Siksi meidän tehtävämme on tehdä oikeita, hyviä tekoja toimialueemme ja ihmisten hyväksi. Haluamme toimia vastuullisesti ympäristöä, yhteisöjä ja omaa henkilökuntaamme kunnioittaen.

Liity OP Uusimaan ammattilaisten joukkoon

Katso alta avoimet tehtävämme ja lähetä meille hakemuksesi.  

Hakutulokset: "". Sivu 1 / 1, tulokset 1 - 5 / 5
Tehtävä Maakunta / Alue Sijainti Tehtäväalue
Nollaa
Asiakkuusasiantuntijoita, Vastuutetut rahoituksen henkilöasiakkaat, OP Uusimaa 18 Uusimaa Helsinki, FI Myynti ja asiakkuuksien hoito / henkilöasiakkaat
Asiakkuusneuvoja/-asiantuntija, HA-rahoitus, OP Ylä-Uusimaa 18 Uusimaa Mäntsälä, FI Myynti ja asiakkuuksien hoito / henkilöasiakkaat
Asiakkuusneuvoja/-asiantuntija, Henkilöasiakkaiden vaurastuminen, OP Uusimaa 18 Uusimaa Helsinki, FI Myynti ja asiakkuuksien hoito / henkilöasiakkaat
Henkilöasiakasrahoituksen osaajia laina- ja vakuudenmuutosten neuvottelu- ja taustatehtäviin 18 Uusimaa Helsinki, FI Myynti ja asiakkuuksien hoito / henkilöasiakkaat
Kehittämispäällikkö, Henkilöasiakasrahoituksen osaamisalue, OP Uusimaa 18 Uusimaa Helsinki, FI Myynti ja asiakkuuksien hoito / henkilöasiakkaat