Developeriksi OP Ryhmään?

Mitä jos voisit koodata sovelluksia jopa miljoonalle kuukausittaiselle käyttäjälle? Miltä tuntuisi tehdä työtä monipuolisella teknologiapakilla osana itseohjautuvaa ja autonomista tiimiä? Jos ajatus innostaa, tutustu meihin ja avoinna oleviin tehtäviin tällä sivulla!

Kiinnostavia teknologioita

OP:lla käytetään laajasti sekä uusia että paikkansa jo vakiinnuttaneita teknologioita. Tyypillisiä työkaluja OP:lla ovat esimerkiksi Java, React, containerit ja AWS, mutta välineet valitaan aina tehtävän vaatimusten mukaan.

Monipuolisia tehtäviä ja kiinnostavia urapolkuja

Laajaan kenttäämme kuuluvat esimerkiksi mobiilisovellukset, APIt, koneoppiminen, tietoturva, ja paljon muuta. Kun haluat ottaa seuraavan askeleen urallasi, löydät meiltä sopivan tehtävän – halusit sitten edetä omalla alueellasi tai suuntautua kokonaan uudelle osaamisalueelle.  

Ammatillista kehitystä

Käytössämme on 70:20:10 -malli, joka takaa 10% työajastasi uuden oppimiseen. Tämän osuuden voit käyttää esimerkiksi OP Software Academyssa, jossa voit laajentaa osaamistasi monella eri osa-alueella. Voit siis laajentaa osaamistasi työajalla!

Vertaisoppimista chaptereissa

Chapter-toiminta kokoaa osaamisalueesi osaajat säännöllisesti yhteen jakamaan osaamistaan ja kokemuksiaan. Pääset verkostoitumaan tiimisi ulkopuolelle ja kuulemaan uusista tuulista.

Nykyaikaiset etätyökäytännöt

Tiimit sopivat itse työtavoistaan OP Ryhmän ja organisaation suuntaviivojen mukaan. Etä- ja lähityötä yhdistelevä toimintatapa on nykyaikaa. Huomaathan kuitenkin, että tiettyjä tehtäviä ei regulaation vuoksi voi tehdä etätyönä.

Erinomaiset työsuhde-edut

Kilpailukykyisen palkan lisäksi saat muun muassa alennusta OP:n pankki- ja vakuutuspalveluista.

"The best thing about my job is knowing that it has meaning. With my work, I contribute to an improved customer experience; that way, I can directly impact how people perceive the company."

Fayjus Salehin, Developer

 

Lue kuinka Tech Lead Varvana Myllärniemi siirtyi akateemisesta maailmasta finanssialalle

Varvana Myllärniemi, Tech Lead

”Pidän SAS-ohjelmistoista, koska niiden käyttö pysyy mielekkäänä ja jouhevana, vaikka liikuttelisimme valtavia datamääriä. SAS:in palveluilla ei mielestäni ole samoja haasteita, kuin monilla muilla tuotteilla. Ei siis ole sattumaa, että SAS on OP:lla käytössä tässä mittakaavassa, koska korvaavia tuotteita ei juuri ole. Kehitän OP:n omaa Raptori-sovellusperhettä, jossa liikkuu nimenomaan valtavat määrät dataa.” 

Toni Vesa, Lead Developer

Työsi ja haasteesi ohjelmistokehittäjänä OP:lla voisivat näyttää tältä

Mitä on opiskelu OP:n Software Academyssa? Haastattelussa akatemian rehtori Iiris Puhakka.

Lue Iiriksen haastattely OP Software Academysta >>

 

Tech-puhetta on podcast-sarja, joka keskittyy tech-alan ajankohtaisiin ilmiöihin vaihtuvien asiantuntijavieraiden kanssa. Juontajana toimii OP:n tech-guru Saija Antikainen. 

Kuuntele Tech-puhetta-podcastia >>

OP Koti on uusimmilla työkaluilla rakennettu pilvipohjainen palvelu, joka tarjoaa data- ja asiakaslähtöistä apua asiakkaille elämän suurten valintojen äärelle. Lue, miten OP Kotia kehittävä tiimi työskentelee ja lunastaa asiakaslupaustaan.

Lue artikkeli OP Koti -palvelusta >>