Developeriksi OP Ryhmään?

Mitä jos voisit koodata sovelluksia jopa miljoonalle kuukausittaiselle käyttäjälle? Miltä tuntuisi tehdä työtä monipuolisella teknologiapakilla osana itseohjautuvaa ja autonomista tiimiä? Jos ajatus innostaa, tutustu meihin ja avoinna oleviin tehtäviin tällä sivulla!

Kiinnostavia teknologioita

OP:lla käytetään laajasti sekä uusia että paikkansa jo vakiinnuttaneita teknologioita. Tyypillisiä työkaluja OP:lla ovat esimerkiksi Java, React, containerit ja AWS, mutta välineet valitaan aina tehtävän vaatimusten mukaan.

Monipuolisia tehtäviä ja kiinnostavia urapolkuja

Laajaan kenttäämme kuuluvat esimerkiksi mobiilisovellukset, APIt, koneoppiminen, tietoturva, ja paljon muuta. Kun haluat ottaa seuraavan askeleen urallasi, löydät meiltä sopivan tehtävän – halusit sitten edetä omalla alueellasi tai suuntautua kokonaan uudelle osaamisalueelle.  

Ammatillista kehitystä

Käytössämme on 70:20:10 -malli, joka takaa 10% työajastasi uuden oppimiseen. Tämän osuuden voit käyttää esimerkiksi OP Software Academyssa, jossa voit laajentaa osaamistasi monella eri osa-alueella. Voit siis laajentaa osaamistasi työajalla!

Vertaisoppimista chaptereissa

Chapter-toiminta kokoaa osaamisalueesi osaajat säännöllisesti yhteen jakamaan osaamistaan ja kokemuksiaan. Pääset verkostoitumaan tiimisi ulkopuolelle ja kuulemaan uusista tuulista.

Nykyaikaiset etätyökäytännöt

Tiimit sopivat itse työtavoistaan OP Ryhmän ja organisaation suuntaviivojen mukaan. Etä- ja lähityötä yhdistelevä toimintatapa on nykyaikaa. Huomaathan kuitenkin, että tiettyjä tehtäviä ei regulaation vuoksi voi tehdä etätyönä.

Erinomaiset työsuhde-edut

Kilpailukykyisen palkan lisäksi saat muun muassa alennusta OP:n pankki- ja vakuutuspalveluista.

"Työtapojen parantelua varten meillä on ihan oma systeemi, 70-20-10 -periaate. Se tarkoittaa, että 70 % työstä on päivittäistä työtä, kuten ohjelmistokehitystä, palavereja ja suunnittelua; 20 % on työtapojen hiomista paremmaksi ja 10 % oman osaamisen kehittämistä." 

Oskari Johansson, Developer

”Minulla on työssäni käytössä laaja näköala yrityksen liiketoimintaan. Mielenkiintoani ja motivaatiotani pitävätkin yllä juuri isot kokonaisuudet ja niiden tarkastelu. OP:ssa on erittäin paljon eri järjestelmien välisiä integraatioita ja API-rajapintoja. Rakennamme ja uudistamme koko ajan ja isossa talossa on mielenkiintoista päästä näkemään myös, mitä muissa yksiköissä tehdään. Jatkuvasti tulee vastaan jotain sellaista, mitä en vielä tiedä tai osaa. Pääsen usein tutkimaan ja oppimaan uutta, sillä täällä et voi koskaan osata kaikkea eteen tulevaa valmiiksi” 

Sanna Ruusunen, Lead Developer

”Pidän SAS-ohjelmistoista, koska niiden käyttö pysyy mielekkäänä ja jouhevana, vaikka liikuttelisimme valtavia datamääriä. SAS:in palveluilla ei mielestäni ole samoja haasteita, kuin monilla muilla tuotteilla. Ei siis ole sattumaa, että SAS on OP:lla käytössä tässä mittakaavassa, koska korvaavia tuotteita ei juuri ole. Kehitän OP:n omaa Raptori-sovellusperhettä, jossa liikkuu nimenomaan valtavat määrät dataa.” 

Toni Vesa, Lead Developer

Työsi ja haasteesi ohjelmistokehittäjänä OP:lla voisivat näyttää tältä

Miten on tehty digitaalinen asuntolainan hakemiseen tarkoitettu OP Asuntolainapalvelu devarin näkökulmasta? Ei mitään vanhan järjestelmän ylläpitoa väkisin, vaan uuden ja uniikin pankkipalvelun kehittämistä moderneja työtapoja käyttäen.

Lue artikkeli OP Asuntolainapalvelusta >>

Tech-puhetta on podcast-sarja, joka keskittyy tech-alan ajankohtaisiin ilmiöihin vaihtuvien asiantuntijavieraiden kanssa. Juontajana toimii OP:n tech-guru Saija Antikainen. 

Kuuntele Tech-puhetta-podcastia >>

OP Koti on uusimmilla työkaluilla rakennettu pilvipohjainen palvelu, joka tarjoaa data- ja asiakaslähtöistä apua asiakkaille elämän suurten valintojen äärelle. Lue, miten OP Kotia kehittävä tiimi työskentelee ja lunastaa asiakaslupaustaan.

Lue artikkeli OP Koti -palvelusta >>

“OP on ensimmäinen työnantaja 10 vuoden urani aikana, joka kannustaa ja tukee oman osaamisen kehittämistä”

Annika Ollonen, Developer

"Vinkkini kehittäjille on panostaa jatkuvaan oppimiseen, priorisointiin sekä oman osaamisen todentamiseen"

Vladimir Tikhomirov, Senior Developer

"Nautin työskentelystä OP:lla. Tämä on ollut yksi harvoja paikkoja, jossa voin kehittää teknisiä taitoja ja samanaikaisesti ylläpitää hyvän tasapainon työn ja vapaa-ajan välillä"

Gopinath Chinnu Asari Manickam, Lead Developer