Ohjelmistokehittäjänä voit vaikuttaa miljoonien arkeen

Mitä jos sinä voisit koodata jopa miljoonan kuukausittaisen käyttäjän arkielämään ratkaisuja, joiden käyttäjä ehkä itsekin olet? Mitä jos voisit tehdä sitä osana itseohjautuvaa, autonomista ja yhteisen asiakaslupauksen täyttämiseksi koodaavaa tiimiä? Jos haluat tulla vaikuttamaan ja kokemaan, miltä FinTechin eturintamassa Suomessa näyttää, hae OP:lle alla oleviin tehtäviin.

Ohjelmistokehittäjänä OP:lla vaikutat myös omaan arkeesi

Jotta sinun kädenjälkesi voisi näkyä miljoonien käyttäjien arjessa, tarvitaan työpaikka, joka kutsuu kehittämään. OP:lla aloitimme alkuvuodesta 2019 muutosmatkan kohti ketterää organisaatiota. Kulttuurimuutos ei koske pelkkää kehittämistä vaan koko OP:ta, mikä tarkoittaa ohjelmistokehittäjänä sinulle laajoja kehitys- ja vaikutusmahdollisuuksia, työn sujuvuutta ja haastavuutta sekä ylpeyttä yhdessä rakennetuista palveluista:

Mitä koodarimme kertovat meistä ja minkälaista on työskentely OP:lla?

Katso tästä >>

"Toimin arjessani teknisenä salapoliisina. Useiden eri järjestelmien ja teknologioiden yhdistelmä OP-portaalissa asettaa juuri sopivan vaikeustason työlleni ja tuo kasapäin moninaisuutta päivittäiseen tekemiseeni."

Kari Rouhola, Platform Engineer

"Palvelua, jota olen itse ollut rakentamassa, käyttää pitkälti yli miljoona ihmistä. Kun sitä tulee näin ajatelleeksi, niin onhan se upea asia. Tämä on todella kasvattanut perspektiiviä ja nostanut omaa kompetenssiani."

Mikko Koskinen, Software Architect

Lue lisää avoimista Developer-rooleista ja hae sinulle sopivaan tehtävään alla olevasta painikkeesta!

Työsi ja haasteesi ohjelmistokehittäjänä OP:lla voisivat näyttää tältä

Lue ohjelmistoarkkitehti Mikko Koskisen tarina, miten OP vastasi kokeneen tekijän uratarpeeseen, miltä palveluiden rakentaminen yli miljoonalle käyttäjälle maistuu, ja kuinka Koskisen oma osaaminen on kehittynyt OP:laisena.

Lue Koskisen tarina >>

Miten on tehty digitaalinen asuntolainan hakemiseen tarkoitettu OP Asuntolainapalvelu devarin näkökulmasta? Ei mitään vanhan järjestelmän ylläpitoa väkisin, vaan uuden ja uniikin pankkipalvelun kehittämistä moderneja työtapoja käyttäen.

Lue artikkeli OP Asuntolainapalvelusta >>

OP Koti on uusimmilla työkaluilla rakennettu pilvipohjainen palvelu, joka tarjoaa data- ja asiakaslähtöistä apua asiakkaille elämän suurten valintojen äärelle. Lue, miten OP Kotia kehittävä tiimi työskentelee ja lunastaa asiakaslupaustaan.

Lue artikkeli OP Koti -palvelusta >>