Ohjelmistokehittäjänä voit vaikuttaa miljoonien arkeen

Mitä jos sinä voisit koodata jopa miljoonan kuukausittaisen käyttäjän arkielämään ratkaisuja, joiden käyttäjä ehkä itsekin olet? Mitä jos voisit tehdä sitä osana itseohjautuvaa, autonomista ja yhteisen asiakaslupauksen täyttämiseksi koodaavaa tiimiä? Jos haluat tulla vaikuttamaan ja kokemaan, miltä FinTechin eturintamassa Suomessa näyttää, hae OP:lle alla oleviin tehtäviin.

”Kehitämme tiimin kanssa muun muassa toimihenkilöiden työn tueksi tarkoitettua Vaurastumisen suunnitelma -sovellusta. Huomasin, että minun mielestäni sovellus sisälsi osa-alueita, jotka luisuvat pikemminkin päätöksenteon puolelle, vaikka sovelluksen piti olla tarkoitettu nimenomaan sijoittamisen suunnittelua varten. Toin rohkeasti ajatukseni esille, se otettiin myönteisesti vastaan ja nyt olemme tiimin kanssa parhaillaan aloittamassa ehdottamani muutoksen toteuttamista.”

Oskari Johansson, Developer

 

 

”Nykyisin minulla on työssäni käytössä laaja näköala yrityksen liiketoimintaan. Mielenkiintoani ja motivaatiotani pitävätkin yllä juuri isot kokonaisuudet ja niiden tarkastelu. Työ sisältää paljon riippuvuuksien hallintaa, keskustelua ja selvitystyötä ja näen itse, että isojen kokonaisuuksien hahmottaminen on oma vahvuuteni.”

Sanna Ruusunen, Lead Developer​​​​​​​

 

"Palvelua, jota olen itse ollut rakentamassa, käyttää pitkälti yli miljoona ihmistä. Kun sitä tulee näin ajatelleeksi, niin onhan se upea asia. Tämä on todella kasvattanut perspektiiviä ja nostanut omaa kompetenssiani."

Toni Vesa, Lead Developer

Tutustu rauhoitetun devaajan päivään OP:lla

Työsi ja haasteesi ohjelmistokehittäjänä OP:lla voisivat näyttää tältä

Miten on tehty digitaalinen asuntolainan hakemiseen tarkoitettu OP Asuntolainapalvelu devarin näkökulmasta? Ei mitään vanhan järjestelmän ylläpitoa väkisin, vaan uuden ja uniikin pankkipalvelun kehittämistä moderneja työtapoja käyttäen.

Lue artikkeli OP Asuntolainapalvelusta >>

OP Koti on uusimmilla työkaluilla rakennettu pilvipohjainen palvelu, joka tarjoaa data- ja asiakaslähtöistä apua asiakkaille elämän suurten valintojen äärelle. Lue, miten OP Kotia kehittävä tiimi työskentelee ja lunastaa asiakaslupaustaan.

Lue artikkeli OP Koti -palvelusta >>