OP Ryhmän Kiitorata trainee-ohjelma

Haku vuoden 2023 Kiitorata trainee-ohjelmaan käynnistyy lokakuussa, pysythän siis kuulolla!

Kiitorata on 2016 lanseerattu OP:n trainee-ohjelma, jonka tavoitteena on tarjota uransa alkuvaiheessa oleville osaajille monipuolisia kehitysmahdollisuuksia ammattilaistemme tukemana. Kiitorataan on osallistunut viimeisen kuuden vuoden aikana yhteensä 248 traineeta, joista iloksemme moni työskentelee edelleen OP:lla.

Traineeden työskentelyä, kehittymistä sekä verkostoitumista OP:lla tukevat esihenkilön ja lähitiimin lisäksi henkilökohtainen mentori sekä OP:n HR-tiimi. Traineet työllistyvät OP:n kirjoille 6 kk määräaikaiseen työsuhteeseen (1.3.-31.8.) ja heillä kaikilla on sama palkkaus; 2900 €/kk.

Tervetuloa mukaan Suomen johtavan finanssialan yrityksen matkaan!

Kiitoradan podcast-jakso

Mikä Kiitorata trainee-ohjelma on, kenelle ohjelma on tarkoitettu ja millaista osaamista ja ominaisuuksia traineilta toivotaan? Entä millainen kokemus on traineen näkökulmasta; mitä hakuprosessi piti sisällään, millaista ohjelmassa on olla mukana ja millaisia mahdollisuuksia on trainee-jakson jälkeen?

Vastaukset näihin ja moniin muihin Kiitorataan liittyvistä kysymyksistä kuulet ao. Rahapuhetta-podcastimme Kiitorata-jaksosta ex-traineemme sekä HR:n asiantuntijan toimesta.

Lisätietoa Kiitorata-ohjelmasta

Mitä kaikkea puolivuotinen trainee-jakso OP:lla pitää sisällään? Alta löytyvän ”Kiitorata-ohjelman sisältö”-painikkeen kautta pääset tutustumaan trainee-ohjelman tavoitteisiin sekä sisältöön käytännön tasolla. 

Kiitoratalaisten uratarinoita

Tutustu aikaisempien Kiitorata-traineeden tehtäviin sekä kokemuksiin ohjelmasta ja työskentelystä OP:lla alla olevan ”Uratarinat”-painikkeen kautta.

Avoimet trainee-tehtävät

Voit hakea halutessasi useampaa kuin yhtä trainee-tehtävää. Huomioithan, että jokaisen tehtävän hakuprosessi toteutetaan kuitenkin yksilöllisenä rekrytointina, joten luothan oman hakemuksen jokaiseen hakemaasi tehtävään.

Vahdi tässä luokassa olevia työpaikkoja

Hakutulokset: "". Sivu 1 / 1, tulokset 1 - 5
Tehtävä Maakunta / Alue Sijainti Tehtäväalue
Nollaa
Harjoittelija, Arkistointi
Harjoittelija, Arkistointi Helsinki, FI 18 Uusimaa
18 Uusimaa Helsinki, FI Hallinto- ja assistenttitoiminnot
Vuokravälittäjä
Vuokravälittäjä Kemi, FI 10 Lappi
10 Lappi Kemi, FI Kiinteistönvälitys ja isännöinti
Manager / Senior Analyst, Property Valuations 18 Uusimaa Helsinki, FI Riskienhallinta
Head of Customer Service
Head of Customer Service Helsinki, FI 18 Uusimaa
18 Uusimaa Helsinki, FI Myynti ja asiakkuuksien hoito / yritys- ja institu
Risk Analyst
Risk Analyst Tampere, FI 11 Pirkanmaa
11 Pirkanmaa Tampere, FI Riskienhallinta