Kesätöihin OP Ryhmään

Haku vuoden 2024 keskusyhteisön kesätöihin on päättynyt.

Tarjoamme jälleen tulevaisuuden huippuosaajille mahdollisuuden ottaa uransa ensiaskeleet mielenkiintoisissa kesätyötehtävissä ympäri Suomen. 

Kesätyöpaikkamme sopivat laajasti monien eri alojen opiskelijoille. Voit hakea meille riippumatta siitä, missä vaiheessa opintojasi olet – palkkaamme kesätyötehtäviimme ensimmäisen vuoden opiskelijoista aina opintojensa loppumetreillä oleviin ja vastavalmistuneisiin. Aiempaa finanssialan kokemusta sinulla ei tarvitse olla, vaan tärkeintä on kiinnostuksesi alaa kohtaan ja halu oppia uutta.

Osuuspankkien kesätyötehtävät koostuvat monipuolisista kassa- ja päivittäispalveluiden tehtävistä, joissa pääset kohtaamaan asiakkaamme niin kasvokkain, verkon kautta kuin puhelimitse. Voit halutessasi hakea myös useampaan tehtävään, jolloin toivomme sinulta tehtäväkohtaisesti kohdistettuja hakemuksia.

OP Ryhmän keskusyhteisön kesätyöpaikkojen hakuaika on 8.–28.1.2024. Huomioithan, että osuuspankkien hakuajat voivat poiketa keskusyhteisön hakuajasta.

Edellytämme alan normaalin käytännön mukaisesti kaikilta kesätyöntekijöiltämme täysi-ikäisyyttä.

Tervetuloa elämäsi kesätöihin Suomen johtavaan finanssialan yritykseen!
 

Millaista on olla OP:lla kesätöissä?

”Parasta oli tehtävien laajuus ja se, että päivittäin sai kohdata erilaisia tapauksia, josta aina oppi jotain uutta. Sain viikoittain eri työtehtäviä, joten oli mukavaa, kun työpäivien sisältö vaihteli. Työssä kehittyi joka päivä ja siitä jäi paljon oppeja käteen tulevaisuutta varten.”

- Julia, kesätöissä asiakasneuvojana

"Developer-traineena opin, kuinka käyttäjäkeskeistä kehittämistä tehdään käytännössä. Työtehtävät olivat laajat, ja pääsin itse kehittämisen lisäksi osallistumaan muun muassa kehityspäätösten tekoon sekä sovelluksen tuotantoon viemiseen. Oli hienoa nähdä omien päivitysten ja muutosten päätyminen suunnitteluvaiheesta loppukäyttäjille asti!”

- Viljami, kesätöissä developer-traineena

"Minut yllätti se, kuinka nopeasti pääsin ottamaan vastuuta tehtävässäni. Parasta kesätyössäni olikin itsenäinen sekä merkityksellinen tekeminen muuttuvassa väärinkäytösten torjumisen ympäristössä.”

- Gabriel, kesätöissä AFC-officerina