Kesätöihin OP:lle

OP:n kesätyöhaku on jälleen käynnissä – tutustu tarjoamiimme monipuolisiin kesätyömahdollisuuksiin ja hae mukaan jo tänään!

Tarjoamme jälleen tulevana kesänä maanlaajuisesti noin 500 tulevaisuuden huippuosaajalle mahdollisuuden ottaa uransa ensiaskeleet mielenkiintoisissa kesätyötehtävissä ammattilaistemme tukemana.

Palkkaamme kesätyötehtäviimme ensimmäisen vuoden opiskelijoista aina opintojensa loppumetreillä oleviin ja vastavalmistuneisiin henkilöihin emmekä edellytä hakijoilta aiempaa finanssialan kokemusta, vaan tärkeintä on kiinnostuksesi alaa kohtaan ja halu oppia uutta. Kesätyötehtäviimme soveltuvia koulutustaustoja ovat mm. toisen asteen opistotasoiset, AMK- ja yliopistokoulutukset. Monipuolisen tehtävätarjonnan ansiosta kesätyömahdollisuuksia löytyy laaja-alaisesti eri alojen opiskelijoille.

Tervetuloa kehittymään ja hankkimaan arvokasta työkokemusta Suomen johtavaan finanssialan yritykseen!

Tarjoamamme kesätyömahdollisuudet

Pääset tutustumaan ja hakemaan avoimiin kesätyötehtäviimme ”Avoimet kesätyötehtävämme”-kohdassa. Voit halutessasi hakea myös useampaan tehtävään, jolloin toivomme sinulta tehtäväkohtaisesti kohdistettuja hakemuksia.

Hakuaika keskusyhteisön sekä osaan Osuuspankkien ja Pohjola Sairaalaan kesätyötehtäviin on jo päättynyt. Olemme lähettäneet väliaikatiedotteen kaikille hakijoille rekrytointiprosessin etenemisestä hakuajan päätyttyä sekä olemme jokaiseen hakijaan tarkemmin yhteydessä jatkotoimenpiteistä helmi-maaliskuun aikana.

Avoimet kesätyötehtävämme

Osuuspankkien ja Pohjola Sairaalan kesätyötehtäviä on vielä auki ja pääset tutustumaan sekä hakemaan niihin alla. Keskusyhteisön kesätyöhaku päättyi 8.1.2020.

Palkkaamme tulevana kesänä keskusyhteisön tehtäviin noin 300, osuuspankkeihin 200 ja Pohjola Sairaalaan 10 kesätyöntekijää. 

Keskusyhteisö

Edellytämme alan normaalin käytännön mukaisesti kaikilta kesätyöntekijöiltämme täysi-ikäisyyttä.

Lisäksi tarjoamme Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjassa 15-17-vuotiaille nuorille mahdollisuuden tutustua työelämään lahjoittamalla yhdistyksille ympäri Suomen. Yhdistykset voivat palkata nuoren kesätöihin kahdeksi viikoksi OP:n piikkiin. Vuonna 2019 OP Ryhmä lahjoitti lähes 700 000 euroa ja auttoi työllistämään yli 1700 nuorta kahdeksi viikoksi. Lisätietoa kampanjasta ja hakuohjeet löydät täältä.