Kesätöihin OP:lle

OP:n kesätyöhaku on jälleen käynnissä - hae mukaan jo tänään!

Tarjoamme jälleen tulevana kesänä maanlaajuisesti noin 500 tulevaisuuden huippuosaajalle mahdollisuuden ottaa uransa ensiaskeleet mielenkiintoisissa kesätyötehtävissä ammattilaistemme tukemana.

Palkkaamme kesätyötehtäviimme ensimmäisen vuoden opiskelijoista aina opintojensa loppumetreillä oleviin ja vastavalmistuneisiin henkilöihin emmekä edellytä hakijoilta aiempaa finanssialan kokemusta, vaan tärkeintä on kiinnostuksesi alaa kohtaan ja halu oppia uutta. Monipuolisen tehtävätarjonnan ansiosta kesätyömahdollisuuksia löytyy laaja-alaisesti eri alojen opiskelijoille. Tervetuloa kehittymään ja hankkimaan arvokasta työkokemusta Suomen johtavaan finanssialan yritykseen!

Tutustu muutamiin tarjoamiimme kesätyömahdollisuuksiin Tuomaksen asiantuntevan opastuksen avulla.

Tarjoamamme kesätyömahdollisuudet

Pääset tutustumaan ja hakemaan avoimiin kesätyötehtäviimme ”Avoimet kesätyötehtävämme”-kohdassa. Olemme jakaneet keskusyhteisön, paikallisten osuuspankkien sekä Pohjola Sairaalan kesätyöilmoitukset omiin kategorioihinsa, jotta löydät mahdollisimman helposti sinua kiinnostavat tehtävät.

Huomioithan että pääkaupunkiseudulla, Tampereella ja Oulussa löytyy avoimia kesätyötehtäviä niin keskusyhteisössä kuin osuuspankeissa. Voit halutessasi hakea myös useampaan tehtävään, jolloin toivomme sinulta tehtäväkohtaisesti kohdistettuja hakemuksia.

Pääkaupunkiseudun (keskusyhteisö) monipuolisen tehtävätarjonnan vuoksi pyydämme sinua kohdistamaan hakemuksesi hakuprosessin yhteydessä sinulle mielenkiintoisiin ja soveltuviin kesätyötehtäviin (1. & 2. hakutoive). Mikäli siis olet hakemassa keskusyhteisön pääkaupunkiseudun tehtäviin, niin tutustuthan alta löytyviin tehtävärooleihin ja ex-kesätyöntekijöidemme uratarinoihin ennen hakemuksesi lähetystä.

Avoimet kesätyötehtävämme

Palkkaamme tulevana kesänä keskusyhteisön tehtäviin noin 300, osuuspankkeihin 200 ja Pohjola Sairaalaan 20 kesätyöntekijää. Keskusyhteisön kesätyötehtävien hakuaika on 8.1.-3.2.2019.

Osuuspankkien ja Pohjola Sairaalan ilmoituksia aukeaa 8.1. alkaen. Huomioithan, että osa ilmoitusten julkaisuista ajoittuu tammi-helmikuun vaihteeseen. Löydät ja pääset hakemaan avoimiin kesätyötehtäviimme alla.

Keskusyhteisön kesätyöhaku on päättynyt 3.2.2019. Osuuspankkien kesätyöhaku jatkuu vielä ja voit tarkistaa tarkemmat yksityiskohdat Osuuspankit kohdasta alla.

Keskusyhteisö

Edellytämme alan normaalin käytännön mukaisesti kaikilta kesätyöntekijöiltämme täysi-ikäisyyttä.

Tarjoamme Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjan avulla 15-17-vuotiaille nuorille mahdollisuuden tutustua työelämään lahjoittamalla yhdistyksille ympäri Suomen. Yhdistykset voivat palkata nuoren kesätöihin kahdeksi viikoksi OP:n piikkiin. Vuonna 2018 OP Ryhmä lahjoitti noin 510 000 euroa ja auttoi työllistämään lähes 1300 nuorta kahdeksi viikoksi. Lisätietoa kampanjasta ja hakuohjeet löydät täältä.