Kesätöihin OP Ryhmään!

OP Ryhmän 2023 kesätyöhaku käynnistyy taas tammikuussa. Pysythän kuulolla! 

Tarjoamme jälleen maanlaajuisesti noin 500 tulevaisuuden huippuosaajalle mahdollisuuden ottaa uransa ensiaskeleet mielenkiintoisissa kesätyötehtävissä ammattilaistemme tukemana. 

Kesätyötehtäviimme soveltuvia koulutustaustoja ovat mm. toisen asteen opistotasoiset, AMK- ja yliopisto-opinnot. Monipuolisen tehtävätarjonnan ansiosta kesätyömahdollisuuksia löytyy laaja-alaisesti eri alojen opiskelijoille. Palkkaamme kesätyötehtäviimme ensimmäisen vuoden opiskelijoista aina opintojensa loppumetreillä oleviin ja vastavalmistuneisiin henkilöihin emmekä edellytä hakijoilta aiempaa finanssialan kokemusta, vaan tärkeintä on kiinnostuksesi alaa kohtaan ja halu oppia uutta.

Tervetuloa kehittymään ja hankkimaan arvokasta työkokemusta Suomen johtavaan finanssialan yritykseen! 

Tarjoamamme kesätyömahdollisuudet

Pääset tutustumaan ja hakemaan avoimiin kesätyötehtäviimme ”Avoimet kesätyötehtävämme”-kohdassa. Voit halutessasi hakea myös useampaan tehtävään, jolloin toivomme sinulta tehtäväkohtaisesti kohdistettuja hakemuksia.

Hakuaika OP Ryhmän keskusyhteisön kesätyötehtäviin on päättynyt, mutta meillä on edelleen monia osuuspankkien kesätyöhakuja käynnissä. Osuuspankkien kesätyötehtävät koostuvat monipuolisista kassa- ja päivittäispalveluiden tehtävistä, joissa pääset kohtaamaan asiakkaamme ammattimaisesti niin kasvokkain, verkon kautta kuin puhelimitsekin.

Avoimet kesätyötehtävämme

Hakuaika OP Ryhmän  kesätyötehtäviin on päättynyt.

Keskusyhteisö 

Osuuspankit

Edellytämme alan normaalin käytännön mukaisesti kaikilta kesätyöntekijöiltämme täysi-ikäisyyttä.

Lisäksi tarjoamme Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjassa 15-17-vuotiaille nuorille mahdollisuuden tutustua työelämään lahjoittamalla yhdistyksille ympäri Suomen. Yhdistykset voivat palkata nuoren kesätöihin kahdeksi viikoksi OP:n piikkiin. Vuonna 2021 OP Ryhmä lahjoitti yhteensä 640 000 euroa ja auttoi työllistämään noin 1600 nuorta kahdeksi viikoksi. Lisätietoa kampanjasta ja hakuohjeet löydät täältä.

Olemme arvojemme mukaisesti vastuullinen työnantaja, joka tarjoaa opiskelijoille mielenkiintoisia ja haastavia kesätyötehtäviä ammattilaistemme tukemana. OP Ryhmä on jälleen tänä vuonna mukana valtakunnallisessa Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa.