Tule OP Ryhmään Competence Leadiksi ja auta teknologia-alan ammattilaisia menestymään!

Innostutko inhimillisestä johtamisesta, yksilöllisten urapolkujen rakentamisesta sekä huippuasiantuntijoiden kasvun mahdollistamisesta? Viihdytkö ketterässä työympäristössä, jossa itseohjautuvuus menee hierarkian edelle? Jos näin on, voisi Competence Leadin rooli Suomen suurimmassa tech-talossa olla juuri sinua varten!

OP Ryhmän kehittämisen ja teknologian organisaatiossa työskentelee noin 4500 teknologia-alan ammattilaista muun muassa kyberturvallisuuden, tekoälyratkaisujen ja softakehityksen tehtävissä. Competence Leadina vastaat omasta asiantuntijajoukostasi huolehtien siitä, että tiimisi koostuu innostuneista ja motivoituneista osaajista.  

Tutustu Competence Leadien uratarinoihin alta:

Finanssialan vetovoimaisin työnantaja

Tulevaisuuden finanssiteknologiaa rakennetaan paitsi rohkealla asenteella ja moderneilla metodeilla myös osaavalla ja hyvinvoivalla henkilöstöllä. Siksi panostamme työntekijöihimme täydellä sydämellä ja visiomme onkin olla finanssialan vetovoimaisin työnantaja. Merkityksellisten ja haastavien työtehtävien lisäksi tarjoamme jatkuvia kasvu- ja vaikuttamismahdollisuuksia muun muassa tehtäväkiertojen, Software Academyssa sekä 70:20:10-mallin kautta. Competence Leadina toimit aktiivisena ja kannustavana valmentajana monenlaisten urapolkujen varrella – omaa kasvua ja kehitystä unohtamatta. 

Suomen suurin softatalo

OP Ryhmä on Suomen merkittävimpiä finanssialan suunnannäyttäjiä ja softataloja. Olemme yhteiskunnallisesti vaikuttava toimija, joka panostaa ketterällä ja uudistamishaluisella kulttuurilla jatkuvaan kehitykseen. Investoimme niin teknologiaan kuin osaamiseen maailmanluokan työkalujen ja kumppaniverkostojen kautta, asiakaslähtöisyys ja palvelukeskeisyys edellä. 

OP Ryhmän teknologiayksikön johtaja Antti Hoikkalan haastattelusta selviää, kuinka agile-kulttuurin mukainen jatkuva parantaminen ohjaa OP Ryhmän pilvisiirtymää.

Artikkeli Antti Hoikkala

Tech-puhetta on podcast-sarja, joka keskittyy tech-alan ajankohtaisiin ilmiöihin vaihtuvien asiantuntijavieraiden kanssa. Juontajana toimii OP:n tech-guru Saija Antikainen. 

Kuuntele Tech-puhetta-podcastia >>

Millaista huomista teknologiaorganisaatiomme rakentaa? Haastattelussa Head of Finance IT Development Alexander Sundström. 

Lue Alexanderin haastattelu >>