Aidosti merkityksellistä analytiikkaa

Haluatko kehittää jopa miljoonan käyttäjän arkeen vaikuttavaa analytiikkaa ja tietoratkaisuja? Kiinnostavatko modernit pilvi- ja tietovarastoinnin ratkaisut, jotka mahdollistavat uusia innovaatioita? Saako Big Data, pilvianalytiikka ja koneoppiminen sinut syttymään? Mitä jos voisit tehdä kaikkea tätä osana ketterää, autonomista ja osaavaa tiimiä? Haasta itsesi ja tartu Suomen toiseksi suurimman tietopääoman tarjoamiin mahdollisuuksiin hakemalla OP:lle töihin!

Tule työskentelemään tietovarastoinnin, raportoinnin kehittämisen ja koneoppimisen pariin

Meillä pääset kehittämään tietopääomamme hyödyntämistä entistä tehokkaammaksi ja personoidummaksi. OP:lla aloitimme alkuvuodesta 2019 muutosmatkan kohti ketterää organisaatiota. Kulttuurimuutos ei koske pelkkää kehittämistä vaan koko OP:ta, mikä tarkoittaa sinulle laajoja kehitys- ja vaikutusmahdollisuuksia, työn sujuvuutta ja haastavuutta sekä ylpeyttä yhdessä rakennetuista palveluista:
 

Lead Developer Erno Mononen on mukana kehittämässä tulevaisuuden pilvianalytiikka-alustaa OP:lla. Ernon tiimi kehittää, julkaisee ja ylläpitää palveluita, jotka mahdollistavat uusia innovaatioita asiakkaillemme. Kurkkaa Ernon arkeen ja tutustu millaisten projektien parissa hän työskentelee tällä hetkellä.

 

Tutustu Ernoon >>

 

 

Haluatko tietää millaista on Data Scientistin arki OP:lla? Tutustu Terhi Järviseen, joka toimii Data Scientistinä rahanpesun estämisen parissa. Lue millaisia datapohjaisia ratkaisuja OP:ssa para-aikaa kehitetään.
 

Tutustu Terhiin >>