Teemme OP Ryhmässä maailman luokan pilvisiirtymää - monipuolisia uramahdollisuuksia tarjolla

Mitä tarkoittaa Suomen suurimman finanssitalon kokoinen pilvisiirtymä? Miltä kuulostaisi olla edistämässä teknologiamuutosta, joka vaikuttaa yli 3,5 miljoonan suomalaisen arkeen ja joka on kokoluokaltaan Suomen suurimpia? Lue alta lisää ja tutustu avoimiin tehtäviin.  
 
OP Ryhmän siirtyminen pilvipalvelun käyttäjäksi luo vahvan perustan parempien palveluiden ja liiketoiminnan kehittämiselle. Siirtymän myötä toimimme finanssialan vastuullisena suunnannäyttäjänä ja olemme mukana edistämässä koko maan digikasvua. Koko OP Ryhmän IT-arkkitehtuurin kokonaisvaltainen siirtäminen pilviympäristöön on historiamme suurimpia teknologisia muutoksia. Tälle matkalle haluamme sinut mukaan! 

Monipuolista tekemistä Microsoftin teknologioilla 

Pidämme huolta osaamisestamme ja panostamme tulevaisuuden teknologioihin maailmanluokan työkalujen ja kumppaniverkostojen avulla. Julkipilveen siirtymisen toteutamme yhdessä Microsoftin kanssa. Sen myötä teknologiaosaamisessamme korostuu Azuren ja Microsoftin koko ekosysteemin monipuolinen hyödyntäminen – muita teknologioita kuten AWS:ää ja Guidewirea kuitenkaan unohtamatta.  

Jatkuvaa osaamisen kehittämistä ja laajat työsuhde-edut 

Osaava ja hyvinvoiva henkilöstö on meillä kaiken keskiössä ja haluamme tarjota osaajillemme mahdollisuuden kehittää urapolkuaan haluamaansa suuntaan. Käytössämme oleva 70:20:10-malli takaa, että tekijämme saavat käyttää 10 % työajastaan osaamisensa syventämiseen ja uuden oppimiseen. Tämän toteutamme esimerkiksi OP Ryhmän oman Software Academyn sekä räätälöityjen koulutuspolkujen muodossa. Lisäksi omaa asiantuntijuutta on mahdollista kehittää sisäisten uramahdollisuuksien ja työkiertojen avulla.  
 
Panostamme yhteistyöhön, kestävään oppimiskulttuuriin ja itseohjautuviin tiimeihin, joissa jokaisen äänellä on merkitystä. One Culture –filosofiaamme pohjaten meitä yhdistävät samat arvot ja tavoitteet, taustasta tai sijainnista riippumatta. 
 
Meillä OP Ryhmässä elämä on muutakin kuin työtä. Siksi haluamme mahdollistaa joustavan työn ja vapaa-ajan tasapainon esimerkiksi hybridityön avulla. Tarjoamme myös kattavat työsuhde-edut, kuten alennukset vakuutus- ja pankkipalveluista. 

Finanssialan edelläkävijä

Olemme Suomen suurin enterprise agile –talo ja pidämme huolen siitä, että työskentelemme matalahierarkisesti ja itseohjautuvasti läpi koko ryhmän. Panostamme isosti kehitykseen ja varaudumme alati muuttuvaan maailmaan etenkin teknologisten vaatimusten osalta. Uskomme rakentavamme aina parempia finanssialan palveluita rohkeasti kokeilemalla sekä oikeisiin hankkeisiin, kumppanuuksiin ja teknologioihin investoimalla.

Lisää meistä ja siitä mitä teemme 

OP:lla tehdään techiä isosti, mutta mitä se tarkoittaa käytännössä? Se selviää artikkeleista ja Tech-puhetta –podcastista! 

OP Ryhmän teknologiayksikön johtaja Antti Hoikkalan haastattelusta selviää, kuinka agile-kulttuurin mukainen jatkuva parantaminen ohjaa pilvisiirtymää.

Lue Antin haastattelu >>

Microsoftin eri kyvykkyyksiä hyödynnetään laajasti myös CRM-kehityksessä. Senior Product Owner Eero Mikkola kertoo miten.

Lue Eeron haastattelu >>

Tech-guru Saija Antikaisen juontamassa Tech-puhetta podcastissa keskitytään tech-alan ajankohtaisiin ilmiöihin vaihtuvien asiantuntijavieraiden kanssa.

Kuuntele Tech-puhetta -podcastia >>