Vähittäispankki - Suomen johtava asunto- ja yritysrahoittaja

OP Ryhmä on Suomen johtava asunto- ja yritysrahoittaja. Haluamme tarjota niin henkilö- kuin pk-yritysasiakkaillemme parhaan asiakaskokemuksen sekä paikallisesti että digitaalisesti sekä olla luotettava talouden kumppani joustavasti elämän eri tilanteissa.

Monipuoliset työkalut oman talouden hallintaan

Tarjoamme henkilöasiakkaille monipuoliset palvelut, kuten päivittäiset pankkiasiat, lainat, säästöt ja sijoitukset sekä laajat omistaja-asiakkaiden edut. Asuntoasioissa asiakkaitamme palvelee OP Koti. Valikoimaamme kuuluu myös räätälöity ja palkittu Private Banking -palvelu. Lisäksi tarjoamme sijoitusneuvontaa konttoreissamme. OP valittiin Suomen parhaaksi Private Banking -palveluiden tarjoajaksi kansainvälisen Euromoney-lehden arvioinnissa vuonna 2020. Palvelemme asiakkaitamme digitaalisissa kanavissa, puhelinpalvelussa ja kattavan konttoriverkoston kautta ympäri Suomen. Tavoitteenamme on omistaja-asiakkaidemme taloudellisen hyvinvoinnin turvaaminen sekä oman talouden hallinnan ja menestyksen edistäminen.

Pk-yritysten pitkäaikainen kumppani

Pienten ja keskisuurten yritysten kumppanina haluamme edistää paikallisen yritystoiminnan menestystä ja kasvua. Tarjoamme pk-yritysasiakkaille kaikki yrityksen ja yrittäjän pankkipalvelut, rahoituksen, maksuliike- ja kassanhallintapalvelut, sijoituspalvelut sekä yritystoiminnan kehittämiseen liittyvät asiantuntijapalvelut. Aloittaville pk-yrityksille tarjoamme monipuoliset palvelut ja tuemme oman yrityksen perustamisessa.

Kehitämme jatkuvasti palveluitamme asiakkaidemme muuttuvien tarpeiden mukaan. Tavoitteenamme on tarjota toimialan paras monikanavainen asiakaskokemus.

Vähittäispankissa työskentelee lähes 900 finanssialan ammattilaista. Vähittäispankin talletuskanta oli vuonna 2020 yhteensä lähes 70 miljardia euroa ja luottokanta n. 59 miljardia euroa. Asuntoluottojen markkinaosuus on 39 % koko markkinasta.

Uramahdollisuudet Vähittäispankissa

Vähittäispankissa on tarjolla monipuolisia urapolkuja, halusit sitten kehittää asiakaspalvelu- ja myyntiosaamistasi tai kehittyä raudankovaksi rahoitusalan, maksamisen tai varallisuudenhoidon ammattilaiseksi. Vähittäispankin myyntiorganisaatio koostuu osuuspankeista, ja keskusyhteisössä teemme mm. tuote- ja palvelukehitystä, ryhmätason markkinointia ja digimyyntiä sekä tuotamme palveluja myynnin tukeen sekä keskitettyyn palveluntuotantoon. Tarjoamme uramahdollisuuksia esimerkiksi finanssiliiketoiminnan osaajille sekä prosessikehityksen, tuote- ja palvelukehityksen, data-analytiikan sekä digimyynnin, markkinoinnin ja viestinnän osaajille. Nämä tehtävät keskittyvät Helsingin ja Oulun alueille.

Vähittäispankin operaatiot ja kyvykkyydet -toimintoalueella työskentelee yli 1000 asiakaspalvelun ja analytiikan ammattilaista, jotka tuottavat keskitettynä palveluna osuuspankeille henkilöasiakkaiden rahoitukseen ja asumisen palveluihin, varallisuudenhoitoon, henkilöasiakkaiden päivittäisasiointiin, pk-yritysasiakkaiden päivittäisasiointiin sekä tileihin, maksamiseen ja taloudenhallintaan liittyviä front- ja back office -palveluita. Asiakaspalveluorganisaatiomme ovat osa liiketoiminta-alueitamme, jolloin koko arvoketju aina tuotekehityksestä myynnin ja markkinoinnin tukeen sekä palveluntuotantoon ja asiakaspalveluun on yhdistetty mahdollisimman saumattomaksi kokonaisuudeksi. Paikkakuntamme ovat Tampere, Oulu, Helsinki, Joensuu ja Vaasa.

Meillä pääset vaikuttamaan parhaimmillaan miljoonien suomalaisten arjen sujuvuuteen työsi tuloksilla. OP Ryhmän perustehtävä on edistää omistaja-asiakkaidemme ja toimintaympäristömme kestävää taloudellista menestystä, turvallisuutta ja hyvinvointia, ja tämä ohjaa vahvasti päivittäistä tekemistämme. Yksi strategisista painopistealueistamme on alan paras asiakaskokemus, ja tässä olemme onnistuneetkin useilla mittareilla*. Meillä pidetään tiimityötä ja asiantuntijuutta suuressa arvossa, ja tiimit pyritään koostamaan moniammatillisista osaajajoukoista.

Vähittäispankin monipuolinen liiketoiminta tarjoaa mielenkiintoisia urapolkuja ja kehittymisen paikkoja kokeneemmillekin asiantuntijoille ja liiketoiminnan kehittäjille. Toisaalta tarjoamme kattavan perehdytyksen ja koulutuksen finanssialan maailmaan nuorille osaajille etenkin asiakasrajapinnan tehtävissä. Monen finanssialan osaajan kipinä alaan onkin syttynyt esimerkiksi kesätöissä tai harjoittelussa paikallisessa osuuspankissa. Mielenkiintoa toimintaympäristöön tuovat osuustoiminnallisuutemme ja yhteistyö laajan osuuspankkiverkostomme kanssa. Maan kattava osuuspankkien ja OP Kotien verkostomme pitää huolen siitä, että pysymme pulssilla koko Suomen kattavan asiakaskuntamme kehittyvistä tarpeista.

 
Hakutulokset: "". Sivu 1 / 1, tulokset 1 - 11
Tehtävä Maakunta / Alue Sijainti Tehtäväalue
Nollaa
Asiakasneuvoja
Asiakasneuvoja Kuopio, FI 15 Pohjois-Savo
15 Pohjois-Savo Kuopio, FI Myynti ja asiakkuuksien hoito / henkilöasiakkaat
Asiakas-/asiakkuusneuvoja
Asiakas-/asiakkuusneuvoja Oulu, FI 14 Pohjois-Pohjanmaa
14 Pohjois-Pohjanmaa Oulu, FI Myynti ja asiakkuuksien hoito / henkilöasiakkaat
Asiakasneuvoja
Asiakasneuvoja Kuopio, FI 15 Pohjois-Savo
15 Pohjois-Savo Kuopio, FI Myynti ja asiakkuuksien hoito / henkilöasiakkaat
Asiakkuusneuvoja
Asiakkuusneuvoja Lappeenranta, FI 02 Etelä-Karjala
02 Etelä-Karjala Lappeenranta, FI Myynti ja asiakkuuksien hoito / henkilöasiakkaat
Pankkialan ammattilainen
Pankkialan ammattilainen Alavieska, FI 14 Pohjois-Pohjanmaa
14 Pohjois-Pohjanmaa Alavieska, FI Myynti ja asiakkuuksien hoito / henkilöasiakkaat
Asiakkuusneuvoja
Asiakkuusneuvoja Valkeakoski, FI 11 Pirkanmaa
11 Pirkanmaa Valkeakoski, FI Myynti ja asiakkuuksien hoito / henkilöasiakkaat
Vakuutusedustaja (Kittilä, Levi), Pohjola Vakuutus 10 Lappi Kittilä, FI Myynti ja asiakkuuksien hoito / henkilöasiakkaat
Vakuutusedustaja (Oulainen & Nivala), Pohjola Vakuutus 14 Pohjois-Pohjanmaa Nivala, FI Myynti ja asiakkuuksien hoito / henkilöasiakkaat
Vakuutusedustaja (Rovaniemi), Pohjola Vakuutus 10 Lappi Rovaniemi, FI Myynti ja asiakkuuksien hoito / henkilöasiakkaat
Vakuutusedustaja (Kajaani), Pohjola Vakuutus 05 Kainuu Kajaani, FI Myynti ja asiakkuuksien hoito / henkilöasiakkaat
Vakuutusedustaja (Kokkola), Pohjola Vakuutus
Vakuutusedustaja (Kokkola), Pohjola Vakuutus Kokkola, FI 07 Keski-Pohjanmaa
07 Keski-Pohjanmaa Kokkola, FI Myynti ja asiakkuuksien hoito / henkilöasiakkaat