Itsenäistä myyntityötä OP:n edustajana

Miltä kuulostaisi myyntityö, jonka saat muovata juuri itsesi näköiseksi?

 Vakuutusedustajan työssä saat vapauden tehdä työtä silloin kuin se sinulle sopii ja heittäytymällä omalla persoonallasi mukaan, teet siitä myös itsesi näköisen. Tämä itsenäinen rooli sopii hyvin sosiaaliselle ja tavoitteelliselle luonteelle.

OP:n vakuutusedustajana toimit yksityis- ja yritysasiakkaidemme vakuutusasioiden luotettuna asiantuntijana, joka osaa myydä palvelut asiakkaan tarpeita kuunnellen. Vakuutusedustajana teet työtä asiakkaan toiveiden mukaan: konttorilla, verkkoneuvottelussa, puhelimessa tai kotikäynnillä. 

Vakuutusedustajat ovat itsenäisiä yrittäjiä, jotka antavat asiakkaillemme kasvot OP Ryhmästä. Tämä on työ, joka edellyttää erinomaisia vuorovaikutustaitoja, tavoitteellista asennetta ja ratkaisukeskeistä ajattelukykyä. Työ on hyvin vapaata ja joustavaa, minkä johdosta se kysyy kykyä oman työnsä johtamiseen.

Työssä on tulosvastuu, mutta yksin emme sinua jätä – saat tukea kollegoiltasi, myyntijohtajalta ja päivystävästä myyjän tuesta. OP:n yhteisöllisyys näkyy myös itsenäisen vakuutusedustajan arjessa.

Tunnistatko itsesi näistä?

Ratkaisukeskeinen ajattelija

Kunnianhimoinen myyjä

Ihmisläheinen ammattilainen

Luotettava neuvoja

Itsenäinen tekijä

Vakuutusedustajamme kertovat