OPn Keskitetty palvelutuotanto - tuttavallisemmin Kepa - laajentaa toimintaansa

OPn Keskitetty palvelutuotanto - tuttavallisemmin Kepa - laajentaa toimintaansa Oulussa, Turussa ja Porissa. Laajentumisen myötä rekrytoimme kymmeniä uusia tekijöitä. Jos asiakaslähtöisyys on sinulle sydämen asia ja haluat olla mukana muutosta ajavassa ympäristössä, on Kepa oikea paikka kaltaisellesi ammattilaiselle.

Tule kehittämään uuden ajan asiakaskokemusta kanssamme

Me, Keskitetty palvelutuotanto – tuttavallisemmin Kepa – olemme 1700 ammattilaisen kehittyvä ja kasvava joukko, jonka toimintakulttuurin keskiössä sykkii ihmisläheinen työ ja asiakaslähtöisyys.

Meille tärkeintä on paras mahdollinen asiakaskokemus, sillä vastaamme OPssa pankki- vakuutus- ja varallisuuspalveluiden asiakkuudenhoidosta. Haluamme tarjota asiakaspalvelua tinkimättömällä laadulla ja tehokkuudella, minkä myötä kehitämme jatkuvasti omia toimintatapojamme ja kokeilemme ennakkoluulottomasti uutta.

Jos asiakaslähtöisyys on sinulle sydämen asia ja haluat olla mukana muutosta ajavassa ympäristössä, Kepa saattaisi olla paikka kaltaisellesi ammattilaiselle.

Onko jokin näistä sinun paikkasi?

Kepassa pääset toimintaympäristöön, jossa arvostetaan niin monipuolista tietotaitoa kuin syväosaamista. Liikkumismahdollisuudet eri tehtävien välillä ovat hyvät, sillä haluamme rohkaista ihmisiä laajentamaan ammatillista osaamistaan.

Asiakasneuvoja

Asiakasneuvojanamme kohtaat ja palvelet asiakkaitamme eri kanavissa. Siksi vuorovaikutustaidot ja kyky oppia uutta ovat nykyaikaisen asiakasneuvojan valtteja.

Toimihenkilö, back office

Tarkkuus ja tehokkuus ovat toimihenkilön tehtävässä tärkeitä, sillä vastuullinen työ tähtää asiakasarvon tuottamiseen. Yhteistyötaidoista on tässä roolissa suuri etu.

Tiimipäällikkö

Tiimipäällikkönä vastaat tiimin arjesta, asiakaspalvelusta ja sen laadusta. Jatkuvalla kehittämisellä, tiimijäsenten sparraamisella ja tuloksellisella johtamisella varmistetaan tavoitteiden saavuttaminen päivittäin.

Uratarinoita Kepasta

Suurella sydämellä – tavoitteellisuus ja työn ilo urakehityksen draiverina

Erika Järvisen, 34, vauhdikas urakehitys on tuonut hänet Kepan asiantuntijakouluttajaksi. OPlla tätä energistä ja loistavalla asenteella varustettua osaajaa ei ole urallaan pidätellyt juuri mikään.

Lue koko juttu

Pekan taival myyntineuvottelijasta johtajaksi

Pekka Lensu, 35, on tehnyt OPssa yksitoistavuotisen työuran, jota on vauhdittanut palava halu kehittyä. Pekasta ei varsinaisesti pitänyt tulla johtajaa, mutta toisin kävi.

Lue koko juttu

Renjan polku asiakaspalvelutehtävistä rahoituspäälliköksi

Rahoituspäälliköksi edennyt Renja Raatikainen, 28, löysi omat vahvuutensa työskennellessään asiakaspalvelutehtävissä. Into kehittämiseen ja oppimiseen on tuonut Renjan pitkälle.

Lue koko juttu

Näin me työskentelemme

Kehittämällä paremmaksi

Kehittäminen on osa päivittäistä työtämme Kepassa. Pyrimme jatkuvasti löytämään uusia ja parempia toimintatapoja, jotka tekevät työstämme mielekkäämpää ja palvelustamme parempaa. Kehittämiskulttuuri on integroitu syvälle Kepan toimintaan, mutta mistä siinä on pohjimmiltaan kyse?

Robotiikka mahdollistaa uuden ajan asiakaspalvelun

Työ asiakaspalvelijana OPssa on tänään, ja yhä enemmän lähitulevaisuudessa, työtä, jossa yhdistyvät ihmislähtöisyys, vuorovaikutus ja uusien roolien mukanaan tuomat tehtävät. Meidän kepalaisten työkavereina työskentelee nykyään reilut sata ohjelmistorobottia, jotka parantavat palvelumme laatua.

Me kepalaiset eri kaupungeissa – löydätkö jo omasi?

Helsinki

Helsingin Kepassa saumaton yhteistyö ja tiivis työilmapiiri ovat yhteisen menestyksen avain. Ihmiset ovat kantava voimamme kaikessa, ja siksi me luotamme toisiimme sekä ammattilaisina että ihmisinä. Onnistumme avoimuudella, toimimalla tarkasti ja olemalla huumorintajuisia. Olemme joukko ammattilaisia, johon on helppo tulla mukaan.

Joensuu

Joensuun kepalaiset ovat juuri sopivan kokoinen kahdensadan osaajan keskittymä, jossa kannustamme toisiamme avoimuuteen ja yhdessä tekemiseen. Uusissa tiloissamme vallitsee uteliaisuuden ja jatkuvan kehittymisen ilmapiiri. Oppien jakaminen on meille keskeinen osa tapaamme toimia. Rohkaisemme ihmisiä etenemään urallaan ja kehittämään jatkuvasti osaamistaan.

Kuopio

Kuopiossa tähtäämme siihen, että kehitämme toimintaa yhdessä ja rakennamme samalla koko OPn tulevaisuutta. Olemme suunnannäyttäjiä automatisoinnissa ja robotit työkavereina ovat meille luonteva osa arkea. Nuorekas ja idearikas yhteisömme kannustaa tekijöitä vaihtamaan ajatuksia, mikä saa meistä esiin parhaat puolemme ja todellisen potentiaalimme.

Tampere

Tampereella korostuu erityisen hienosti vuorovaikutteisuus ja matalan hierarkian kehittämiskulttuuri. Meillä jokainen saa olla oma itsensä, sillä arvostamme toisiamme suuresti. Tampere on Suomi pienoiskoossa, ja me olemme sitä vielä tiiviimmässä muodossa. Olemme ylpeitä 700 ihmisen monipuolisesta tekijäjoukostamme, jotka vaikuttavat Tampellassa ja Hervannassa.

Vaasa

Vaasan Kepa on tiivis ja lämminhenkinen asiakaslähtöisten ammattilaisten joukko. Palvelemme asiakkaitamme suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, joten kieliosaaminen ja kansainvälisyys ovat olennainen osa työtämme. Olemme yhteisö, jossa kaikkien on helppo työskennellä keskenään ja iloitsemme onnistumisista yhdessä.

Katso avoimet tehtävämme

Tule kehittymään ammattilaisena kanssamme! Eteenpäin katsova ja energinen tekijäjoukkomme kasvaa nyt toden teolla. Kepalaisena olet vahvasti mukana vaikuttamassa siihen, millainen on huomisen asiakaskokemus OPssa.