Markets

Kiinnostavatko sinua johdannaiset, valuutat, osakkeet tai bondit? Tarjolla on kesätöitä pääomamarkkinoiden eri osa-alueilla asiakasrajapinnassa, raportoinnissa ja back office -tehtävissä. Haemme kesätyöntekijöitä laaja-alaisesti eri alueille: johdannais- ja valuuttamyyntiin, osake- ja velkaemissioiden järjestämiseen, yritysrahoitukseen, tradingiin, custodyyn, kvantitatiiviseen analyysiin ja ohjelmointiin, laskentatoimeen, riskienhallintaan sekä back officeen.

Edellytämme valittavilta henkilöiltä korkeakouluopintoja sekä vahvaa kiinnostusta finanssialaan. Tarkennathan hakemuskirjeessäsi, millä alueilla olet kiinnostunut työskentelemään ja miten osaamisesi tukee sinua tehtävässä onnistumisessa. Osassa Marketsin kesätyötehtävissä arvostamme ohjelmointiosaamista, matemaattista kyvykkyyttä sekä aiempaa arvopaperituntemusta. Liitäthän hakemukseesi opintosuoritusotteesi.

Esimerkkejä Marketsin kesätyötehtävistämme

Junior Risk Analyst

Hoidat Markkina- ja likviditeettiriskiyksikön vastuulla olevien riskilajien säännöllistä raportointia, riskien analysointia ja teet pienimuotoisia kehitystehtäviä. Tehtävään soveltuva koulutustausta voi olla esim. matematiikan tai tilastotieteen opinnot. Tehtävässä tulee hallita joko R tai SQL. Olet lisäksi selkeä viestijä.

Product Specialist

Hoidat Markkinariskituotteiden Back Officessa rahamarkkinainstrumenttien ja joukkovelkakirjojen tai johdannais- ja valuuttakaupanselvitystehtäviä. Tehtävässä eduksi on hyvät tietotekniset taidot ja kyky omaksua uusia järjestelmiä nopeasti sekä mahdollinen kokemus maksuliikenteen hoitamisesta.

Tehtävä voi kohdistua myös Custody-alueelle, jossa hoidetaan arvopaperisäilytyksiin liittyviä tehtäviä, kuten avauksia, täsmäytystä ja raportointia.

 

Rahoitusneuvottelija

Tehtäviin kuuluu erilaisia yritysluottoihin ja vakuuksien hallinnointiin liittyviä avustavia tehtäviä, kuten rahoitussopimusten tarkastamista, luotto- ja vakuussopimusten oikeellisuuden tarkastamista, asiakirjojen arkistointia sekä projektiluonteisiin tehtäviin osallistumista.