Lakiasiat

varallisuudenhoidon, vahinkovakuutuksen, perintäpalveluiden sekä talousrikollisuuden torjunnan parissa. Lakiasiat-toimintomme tarjoaa juridista tukea OP Ryhmän liiketoiminnoille ja hallinnolle. Perintäpalvelut-yksikkö tarjoaa perintäpalveluita ryhmän eri liiketoiminnoille. Talousrikollisuuden torjunta tarjoaa puolestaan monipuolisia tehtäviä mm. asiakkaan tunnistamiseen, pakotteisiin, pankkitoiminnan väärinkäytösten torjuntaan, transaktiomonitorointiin sekä analytiikkaan ja prosessien hallintaan liittyvien asioiden parissa.

Esimerkkejä lakiasioiden kesätyötehtävistämme

Perintäneuvottelija

Osallistut Vakuutusperinnän ja luotonvalvonnan asiakaspalveluun ja maksuajan myöntämiseen. Olet mukana velkajärjestelyjen alkukäsittelyssä sekä julkisten haasteilmoitusten käsittelyssä ja alkaneiden konkurssien läpikäynnissä. Osallistut myös rahoitusyhtiötuotteiden vapaaehtoisen perinnän tehtävien hoitoon. Tehtävässä menestymistä auttaa, mikäli sinulla on opintoja esim. insolvessioikeudesta tai kokemusta perintätoimistosta, luotonvalvonnasta tai tietoja konkurssien hoidosta.

Asiakasasiamies 

Toimen tarkoituksena on OP:n pankki-, varallisuudenhoito- kiinteistönvälitys- ja vakuutusliiketoimintaan liittyvien asiakkaiden oikaisupyyntöjen itsenäinen ja riippumaton käsittely, ratkaisusuositusten ja päätösten laatiminen sekä havaintojen perusteella parannusehdotusten tekeminen. 

.

Lakimiesharjoittelija, pankkitoiminnan lakiasiat

Tehtävässä olet mukana tarjoamassa juridista tukea erityisesti Osuuspankeille vähittäispankkitoimintaan sekä perhe- ja perintöoikeuteen ja verotukseen liittyvissä päivittäisissä kysymyksissä vakituisten lakimiesten tuella. Tehtävässä menestymistä auttaa loppusuoralla olevat oikeustieteen opinnot, kokemus pankkialalta ja perhejäämistöoikeuden osaaminen.