Kysymyksiä ja vastauksia työnhakijalle

Kannattaako minun hakea teille töihin, vaikkei minulla ole aikaisempaa kokemusta finanssialalta? 

Kyllä kannattaa, koska emme edellytä aikaisempaa kokemusta finanssialalta. Me valmennamme sinut finanssialan osaajaksi. Tarjoamme sinulle ensin tiiviin perehdytysjakson, jonka kesto ja laajuus riippuu siitä, millainen on osaamisesi finanssiasioista meillä aloittaessasi. Osallistut Tervetuloa OP Uusimaahan -valmennukseen, jonka jälkeen esimiehen kanssa yhdessä keskustellen kartoitetaan perehdytystarpeesi. Monet perusasiat opiskelet monipuolisten verkkokurssiemme avulla ja näiden lisäksi tarjoamme kehittymispolkuja asiakkaiden päivittäispalveluiden, rahoituspalveluiden, säästämisen ja sijoittamisen sekä yrityspalveluiden parissa.     

 

Miten OP Uusimaassa pidetään huolta henkilöstön hyvinvoinnista? 

Meillä OP Uusimaassa henkilöstön työkyvyn ja hyvinvoinnin edistäminen on yksi painopistealueistamme. Työkykyjohtaminen tarkoittaa meillä henkilöstön työkyvyn ylläpitoa ja vahvistamista sekä työssä jaksamisen varmistamista. Hyvinvointi lähtee meillä perustehtävään perustuvasta merkityksellisestä työstä sekä selkeästä visiosta, strategiasta ja oman työn tavoitteista. Olemme haastaneet henkilöstömme mukaan Hyvinvointihaasteeseen, jossa jokainen keskittyy omaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, mukaan lukien ravinto, liikkuminen, palautuminen ja uni. Tavoitteenamme on vahvistaa edelleen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kulttuurin rakentumista OP Uusimaassa. Olemme muun muassa tutkineet palautumistamme tarjoamalla koko henkilöstöllemme Firstbeat-mittauksen ja asiantuntijan tuen tulosten analysoimiseksi.    

Työkyvyn ja terveyden edistämisessä tärkeänä yhteistyökumppaninamme on työterveyshuolto. Tarjoamamme työterveyshuollon palvelut ovat lakisääteistä tasoa laajemmat ja kattavat yleislääkäritasoisen sairaanhoidon. Henkilöstöetuna olemme täydentäneet työterveyshuollon palveluita mm. Laaja Terveysturva -vakuutuksella, joka korvaa erikoislääkäritasoisen sairaanhoidon.    

 

Millaisia etuja OP Uusimaa tarjoaa henkilöstölleen? 

Henkilöstöetumme ovat todella kattavat, sillä meillä on monipuolisesti pankki- ja vakuutuspalveluetuja omista tuotteistamme ja palveluistamme. Näiden lisäksi meillä on henkilöstömme terveyteen ja vakuutusturvaan liittyviä etuja. Tarjoamme myös hyvinvointiin ja vapaa-aikaan erilaisia etuja, muun muassa liikkumiseen ja henkilökuntakerhon toimintaan.    

Henkilöstömme hyvää työtä ja yhteisiä onnistumisiamme palkitsemme sekä pitkän että lyhyen aikavälin palkitsemisjärjestelmällä. Tulospalkkiomahdollisuus on merkittävä lisä kuukausipalkan lisäksi. Kerromme mielellään lisää haastatteluvaiheessa, mitä tämä voisi tarkoittaa sinun hakemassasi työroolissa.     

 

Asun Uudenmaan ulkopuolella. Ajatus asunnon etsimisestä ja muutosta tuntuu työläältä. Jos tulisin valituksi, auttaako OP Uusimaa minua asettumaan pääkaupunkiseudulle? 

Me autamme sinua uuden kodin löytämisessä. Olemme rakentaneet yhteistyömallin asumisen erilaisiin ratkaisuihin yhteistyössä OP Koti Uusimaan ja muiden OP Ryhmän toimijoiden kanssa. Löydät asiantuntijamme kautta erilaisia vuokra-asumisen ja omistusasumisen mahdollisuuksia. Omistusasumiseen meillä on lisäksi tukena erinomaiset henkilöstöetumme – työntekijänämme saat esimerkiksi merkittävän edun asuntoluoton korkomarginaaliin. Kerromme näistä mielellämme lisää haastatteluvaiheessa. 

Autamme myös lasten hoitopaikan hankkimisessa. Olemmekin rakentaneet yhteistyömallin Touhulan kanssa, jolla on kattava verkosto päiväkoteja pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla. Touhulan tiimi tukee perhettäsi siinä, että pääsette sijoittumaan sujuvasti uudelle asuinpaikkakunnalle. Touhulan varhaiskasvatuspalveluihin ja päiväkoteihin pääset tutustumaan täältä..    

Tervetuloa OP Uusimaahan!