Myynti, asiakaspalvelu ja taustatehtävät

Myynti- ja asiakaspalvelutehtävät sisältävät määrällisesti suuren osan OP:n tarjoamista kesätyömahdollisuuksista, mukaan lukien OP Helsingin kesätyötehtävät. Tehtävät koostuvat monipuolisista rahoitus- ja vakuutusalan myynti- ja asiakaspalvelutehtävistä, joissa kohtaamme henkilö- ja yritysasiakkaamme ammattimaisesti niin kasvokkain, puhelimitse kuin verkon kautta varmistaen heille luotettavan ja ammattitaitoisen asiakaskokemuksen.

Haemme asiakasrajapintaan tavoitteellisia, myynnillisiä ja rohkeita henkilöitä, jotka nauttivat asiakkaidemme kohtaamisista eri palvelukanavissa. Taustatehtävissä työskentelevät henkilöt tukevat ja tuottavat palveluita asiakasrajapinnassa työskenteleville henkilöille.

Luotonvalvoja

Suoritat rästilistojen valvonnan toimenpiteitä, sovit maksuajoista ja hoidat tähän liittyvää dokumentointia sekä hoidat yhteydenpitoa velallisten, takaajien ja pantinantajien kanssa. Lisäksi osallistut perintään siirtoihin, luottojen rästiperintään ja suurten tilitysten hoitoon. Tehtävässä on avuksi, jos sinulla on aiempaa kokemusta puhelinasiakaspalvelutyöstä.

Korvausneuvoja

Vastaat laadukkaiden korvausratkaisujen tekemisestä vakuutusehtojen mukaisesti. Neuvot asiakkaita monikanavaisesti suositellen sähköisiä kanavia ja tehtävänäsi on varmistaa kaikissa asiakaskohtaamisissa ylivertainen asiakaskokemus. Tehtävässä pääset itsenäisesti auttamaan asiakasta ja tekemään ratkaisuja asiakkaan korvausasiaan liittyen hyödyntäen tiimissä olevaa osaamista. Tehtävä on pääsääntöisesti puhelinasiakaspalvelua, joten aiempi kokemus puhelinasiakaspalvelutyöstä on roolissa eduksi.

Asiakasneuvoja 

Palvelet, tuet ja neuvot asiakasta monipuolisesti sekä tuloksellisesti. Vastaat täsmällisesti asiakastiedusteluihin ja -kyselyihin sekä huolehdit asiakassuhteen ylläpidosta. Lisäksi ratkaiset asiakkaiden toimeksiantoja ja ohjaat asiakkaita hoitamaan finanssiasioitaan monikanavaisesti. Roolissa korostuu asiakaspalveluhenkisyys sekä valmius omaksua uutta. 

Digitaalisten kanavien asiantuntijatuki 

Tehtävässä tuet OP:n digitaalisten kanavien ja asiakasdatan liiketoimintajohtoa erilaisissa tehtävissä kuten kanavien käyttöön liittyvien liiketoiminta-analyysien teko, toiminnallisuuksien testaus sekä sisältöjen hallinta.  

Rahoitusassistentti 

Tehtävässä analysoit digitaalisten työkalujen avustamana yksityishenkilöiden ja yritysten luottokelpoisuutta sekä teet rahoitusyhtiötuotteiden rahoituksiin liittyviä luottopäätöksiä. Osallistut luottopäätösten päätöksentekoon ja huolehdit puhelimitse sekä sähköpostitse tapahtuvasta luottopäätöksentekoon liittyvästä asiakaspalvelusta. 

Maksuliiketoimihenkilö 

Toimen tarkoituksena on tiimin päivittäisten toimeksiantojen käsittely, seuranta, täsmäytys sekä muiden erikseen nimettyjen back-office tehtävien hoito. 

 

Regressikäsittelijä 

Tehtävässä vastaat eri lajien vahinkojen takaisinperinnästä. Tehtäviisi kuuluu esimerkiksi regressivaatimusten laatiminen, liitteiden tulostaminen ja järjestely - kohdistaminen laskuihin, lisätietojen pyytäminen ja regressipostilaatikoiden läpikäynti ja hallinta. 

 

Asiakkuusasiantuntija 

Tehtävään kuuluu asiakkuusasiantuntijoiden avustaminen, esimerkiksi asiakasvastaavien asiakassalkkuihin liittyvät erilaiset tukitehtävät.