Viestintä, vastuullisuus ja assistenttitehtävät

Haemme kesätyöntekijöitä mm. viestinnän sekä assistentti- ja käännöspalveluiden monipuolisiin kesätyötehtäviin. Tarkennathan hakemuskirjeessäsi, millaisista tehtävistä olet kiinnostunut.

Viestinnän kesäharjoittelija

Osallistut monipuolisesti OP:n sisäiseen ja ulkoiseen viestintään tuottamalla mm. tiedotteita, some-sisältöjä, taustoituksia ja oman median sisältöjä. Lisäksi pääset osallistumaan mediapäivystykseen. Tehtävässä onnistuminen edellyttää jo jonkin verran ymmärrystä viestinnän eri keinoista, kanavista ja työkaluista sekä mediakentästä. Sinulla on myös sujuva kynä ja erinomainen kielenhuollollinen osaaminen. Henkilönä olet sosiaalinen, oma-aloitteinen ja neuvokas: reagoit tarvittaessa tilanteisiin tehokkaasti ja nautit asioiden organisoinnista. Toimintasi keskiössä on asiakaslähtöinen ajattelu, halu kehittää ja kehittyä.

Johdon assistentti 

Varmistat osaltasi arjen sujumista osallistumalla mm. tapahtuma- ja kokousjärjestelyiden sopimisiin, esitys- ja muiden materiaalien valmisteluun sekä laskujen käsittelyihin. Tehtävän hoidossa eduksi on hyvät viestintätaidot ja erinomaiset vuorovaikutustaidot sekä vankka tietotekninen osaaminen. Tehtävässä pääsee näkemään monipuolisesti johdon assistentin töitä ja toivomme, että sinulla on jo hieman aiempaa kokemusta. 

ESG-harjoittelija 

ESG- ja vastuullisuustoiminnon kesätyöntekijä on mukana OP Ryhmän vastuullisuustyön kehittämisessä sekä arvioimassa ESG-toimintaympäristön kokonaistilannetta, muutoksia ja ilmiöitä. Tehtäviin kuuluu erilaisiin vastuullisuusteemoihin liittyvien tietojen kerääminen, dokumentointi ja analysointi. Soveltuvia koulutusaloja ovat esimerkiksi biologia, ympäristötieteet, yhteiskuntatieteet ja oikeustieteet.