Muita kesätyötehtäviä

Edellä mainittujen roolien lisäksi haemme kesätyöntekijöitä mm. viestinnän sekä assistentti- ja käännöspalveluiden monipuolisiin kesätyötehtäviin. Tarkennathan hakemuskirjeessäsi, millaisista tehtävistä olet kiinnostunut.

Viestinnän kesäharjoittelija

Osallistut monipuolisesti OP:n sisäiseen ja ulkoiseen viestintään tuottamalla mm. tiedotteita, some-sisältöjä, taustoituksia ja oman median sisältöjä. Lisäksi pääset osallistumaan mediapäivystykseen. Tehtävässä onnistuminen edellyttää jo jonkin verran ymmärrystä viestinnän eri keinoista, kanavista ja työkaluista sekä mediakentästä. Sinulla on myös sujuva kynä ja erinomainen kielenhuollollinen osaaminen. Henkilönä olet sosiaalinen, oma-aloitteinen ja neuvokas: reagoit tarvittaessa tilanteisiin tehokkaasti ja nautit asioiden organisoinnista. Toimintasi keskiössä on asiakaslähtöinen ajattelu, halu kehittää ja kehittyä.

Assistenttiharjoittelija

Varmistat osaltasi arjen sujumista eri organisaatioissa osallistumalla mm. tapahtuma- ja kokousjärjestelyihin, esitys- ja muiden materiaalien valmisteluun ja uusien työntekijöiden aloitukseen liittyvien tukitehtävien hoitoon. Hoidat tehtäviä joko henkilökohtaisena lähipalveluna tai palvelupyyntökanavan kautta. Tehtävän hoidossa eduksi on hyvät viestintätaidot ja erinomaiset vuorovaikutustaidot sekä vankka tietotekninen osaaminen.

Uratarina

Elena, assistenttiharjoittelija / Assistentti- ja tukipalvelut

Tunsin itseni lottovoittajaksi, kun pääsin OP:n assistenttipalveluihin työharjoitteluun ja sitä kautta kesätyöhönkin, sillä niin mahtava kokemus on ollut työskennellä OP:lla. Sain kannustavan ja mahdollistavan esimiehen, jolta saan kannustavaa palautetta ja jota on aina helppo lähestyä asialla kuin asialla. Olen tutustunut OP:lla myös ketterään toimintatapaan, joka sopii minulle erinomaisesti, sillä pääsen aidosti vaikuttamaan niin omaan kuin tiimimmekin työskentelytapoihin sekä keskittymään aidosti merkityksellisiin työtehtäviin.

Kesän aikana monipuolisiin työtehtäviini kuului esimerkiksi:

johtajien toimeksiantojen tekeminen (mm. kalenterointi, tilavaraukset, uuden henkilön lupien, oikeuksien ja työvälineiden tilaukset, jakelulistojen tilaukset, puhtaaksikirjoitustehtävät, pöytäkirjan kirjoitus, organisaatiokaavion päivitys, kukkakimppujen tilaaminen)

uusien työntekijöiden perehdyttäminen (mm. tutustuttaminen OP-taloon, Vallilan korttelin palveluihin, Intraan ja tukipalveluihin)

laiterekisterin päivittäminen

vakuutuspuolen hoitopiirimuutosten tekeminen

työvälineiden tilaaminen

Intran päivittäminen ja uutisten julkaiseminen

assistenttipalvelut-asiakaspalvelutiskillä toimiminen

laskujen käsittely

suosituskirjeiden laatiminen

käyntikorttien- ja kirjekuorien tilaaminen

tapahtumien järjestäminen ja paljon muuta

Assistenttitiimimme on ihan paras; vaikka meillä jokaisella on omat vastuualueemme, niin vastaamme kuitenkin yhdessä ja toisiamme tukien tiimimme laadukkaasta työstä. Aina tietää, että tarvittaessa saa apua ja neuvoja kollegalta eikä jää koskaan haasteiden kanssa yksin.

Mielestäni täällä OP:lla ja assistenttipalveluissa kesätyöntekijänä pärjää positiivinen, sosiaalinen ja avulias henkilö, joka on valmis ja halukas kehittämään osaamistaan.