Muut kesätyötehtävät

Edellä mainittujen roolien lisäksi haemme kesätyöntekijöitä mm. viestinnän, tietoturvan sekä assistentti- ja käännöspalveluiden monipuolisiin kesätyötehtäviin. Tarkennathan hakemuskirjeessäsi, millaisista tehtävistä olet kiinnostunut.

Uratarina

”Kesätyöni OP:lla ylitti kaikki odotukseni tarjoamalla valtavan annoksen uutta osaamista sekä mahdollisuuden soveltaa koulussa opittuja asioita työelämään. Työn parasta antia oli verkostoituminen ja sen mukanaan tuomat hyödyt: tarvittaessa aina sai apuja ja tukea kollegoilta, eikä minkään haasteen kanssa jäänyt yksin.

Kesätyötehtäviini kuului avustaminen monipuolisissa projekteissa, kokous- ja tapahtumajärjestelyä, laskujen käsittelyä sekä päivittäisten mitä moninaisimpien tehtävien hoitaminen keskusyhteisön arjen sujuvoittamiseksi. Monipuolisten työtehtävien ansiosta pääsin tutustumaan myös useaan erilaiseen IT-sovellukseen ja -järjestelmään.

Positiivinen työskentelyilmapiiri piti työmotivaatiota todella hyvin yllä. OP:lla kannustetaan proaktiivisuuteen, verkostoitumiseen, opin jakamiseen ja heittäytymiseen: uskallus on ensimmäinen askel uuden oppimisessa. Suosittelen lämpimästi hakemaan OP:n innostaviin ja motivoiviin kesätyötehtäviin!”

Ritva, assistentti