Varallisuudenhoito

Varallisuudenhoitopalvelumme tarjoavat monipuolisia säästämis- ja sijoitusvaihtoehtoja asiakkaidemme vaihteleviin tarpeisiin aina säästäjän rahastoista kattaviin Private Banking- ja Instituutioasiakaspalveluihin. Kesätyömahdollisuuksia meiltä löytyy varallisuudenhoidon alueella mm. Junior portfolioanalyytikko, rahastoassistentin sekä back office- ja middle office -toimihenkilön rooleissa..

Junior Portfolioanalyytikkona tomit omaisuudenhoidossa avustaen strateginen allokaatio- tiimin laskenta- ja raportointitehtävissä ja analyysien tuottamisessa. Tehtävään soveltuva koulutustausta voi olla esim. kauppatieteet, matematiikka tai fysiikka. Tehtävässä edellytetään matemaattisen osaamisen lisäksi ohjelmointiosaamista kuten Python tai SQL. Sijoitusinstrumenttien ja -markkinoiden tuntemuksesta on etua tehtävän hoidossa.

Back office -toimihenkilönä hoidat esim. asiakkaiden päivittäisiä back office -tehtäviä tai vastuullasi olevien rahastojen tai korien arvonlaskentaa tai keskitettyjä arvopaperikauppa- ja johdannaisprosesseja. tehtävässä pääset osana omaisuudenhoidon back officea vaikuttamaan OP Varainhoidon asiakkaiden päivittäisen back office - prosessin sujuvuuteen. Selvität mahdollisesti asiakasrajapinnassa näkyvät ongelmatilanteet toimintaohjeiden mukaisesti unohtamatta sujuvaa asiakaspalvelua. Tehtävässä eduksi on teoriaopinnot arvopapereista ja pääomamarkkinoista. Middle office -toimihenkilönä hoidat mm. arvopaperidatan päivittäisiä ylläpito- ja hinnoitteluprosesseja, yhtiötapahtumien prosesseja tai sijoituslimiitteihin liittyviä tehtäviä.

Rahastoassistenttina vastaat mm. rahastojen toimeksiantoprosesseihin liittyvistä tehtävistä. Soveltuvien opintojen lisäksi toivomme sinulta kokemusta arvopaperialueen tehtävistä. Lisäksi tehtävät edellyttävät sijoitusinstrumenttien teoreettista ja käytännön osaamista.