Kehittäminen ja Teknologiat

Haluaisitko olla mukana kehittämässä tuotteita miljoonien suomalaisten käyttöön ja nähdä, miten tulevaisuuden palveluja kehitetään asiakaslähtöisesti tuhansien alan osaajien voimin? Vaikka olemmekin jo yli 100-vuotias organisaatio, teemme kuitenkin kehittämistä modernisti tuoden arkea helpottavia menetelmiä, pilvipalveluita sekä automaatiota osaksi toimintaamme. OP:n kesädevaajana pääset työskentelemään op.fi:n ja OP Mobiilin parissa saaden erinomaisia oppeja alkavalle urallesi. Ylläpidämme ja parantelemme jo olemassa olevia rakenteita, mutta myös kehitämme paljon uutta, joten tarjolla olevia devaustehtäviä on laaja valikoima.

Junior Developer

Työtehtäväsi koostuvat hieman tiimistä riippuen mm. ohjelmistotuotteen suunnittelusta ja koodaamisesta yhdessä tiimisi kanssa, teknisen ketteryyden menetelmien ja työvälineiden kehittämisestä sekä osallistumisesta tuotannon ongelmien selvittämiseen ja korjaamiseen. Toivomme sinulta aiempaa työkokemusta tai menestyksekästä harrastuneisuutta Java-koodauksesta, sillä se tulee olemaan yksi tärkeimpiä teknologioita kesäsi aikana. Lisäksi tulet hyötymään muiden meillä käytössä olevien teknologioiden osaamisesta (esim. React, Azure, AWS, Python, Scala, JavaScript & Ruby) sekä modernien ohjelmistokehitysmenetelmien tuntemuksesta. Tuothan siis selkeästi jo CV:ssäsi esille mitä teknologioita olet käyttänyt, millaisia projekteja olet tehnyt ja mikä roolisi niissä on ollut. Rekrytointiprosessin aikana teetämme koodihaasteen hakijoille, jotka etenevät prosessissa finaalivaiheseen.


Kesädevaajana pääset aidosti laittamaan kädet saveen koodauksen parissa ja konkreettisesti näkemään, millaista koodia meillä tuotetaan. Ympärilläsi tulee kesän aikana olemaan rautaisia alan ammattilaisia, jotka ovat valmiita sparrailemaan kanssasi ja nostamaan osaamistasi seuraavalle tasolle. Onnistut tehtävässä, mikäli sinulta löytyy positiivista ja ratkaisukeskeistä asennetta, joka näkyy toimeen tarttumisena ja rohkeutena alkaa selvittämään eteen tulevia haasteita myös itsenäisesti. Lisäksi toivomme sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa.

Data Engineer 

Tehtävässä vastaat datan saatavuudesta ja saavutettavuudesta liiketoiminnan tarpeisiin. Vastaat datan tuomisesta eri tietolähteistä visualisoinnin, analytiikan ja koneoppimisen tarpeisiin sekä datatuotteen hyödyntäjälle tarjottavan rajapinnan toteutuksesta. Tehtävä edellyttää analyyttisyyttä sekä vaadittavien ohjelmointikielten osaamista. 

 

Data Scientist 

Vastaat uusien tietolähteiden innovoinnista ja ennustemallien rakentamisesta liiketoiminnan tarpeisiin. Data Scientist vastaa ennustavan analytiikan tai koneoppimisen toteuttamisesta sekä tukee näiden hyötyjen tunnistamista. Datan hallinta- ja tietokantaosaaminen sekä uusien tietolähteiden koodausosaaminen tukevat tässä tehtävässä. 

 

Solution Analyst  
 
Toimit liiketoiminnan ja ohjelmistokehittäjien rajapinnassa. Vastaat alueesi kehitystarpeiden tunnistamisesta, analysoinnista ja kuvaamisesta yhdessä liiketoiminnan ja tiimisi teknisten asiantuntijoiden kanssa. Olet mukana miettimässä kehitettävän kokonaisuuden ratkaisua prosessilähtöisesti ja tämän pohjalta luot tarvittavia kuvauksia sekä dokumentoit toiminnallisia vaatimuksia.