Kehittäminen ja Teknologiat

Kehittämiseen ja teknologioihin liittyvissä kesätöissä pääset näkemään, miten tulevaisuuden palveluja kehitetään asiakaslähtöisesti. Panostamme uuden kehittämiseen ja olemassa olevan ylläpitoon, joten tarjolla olevia tehtäviä on laaja valikoima. Haemme nyt kesätyöntekijöitä mm. seuraaviin rooleihin:

Junior Developer

Web-kehittäjä (frontend & backend developer)

Solution Analyst

Toivomme sinulta tuntemusta moderneista ohjelmistokehitysmenetelmistä ja välineistä, hyvää osaamista ainakin yhdestä OP:lla käytettävistä ohjelmointikielistä (esim. Java, Python, Scala, JavaScript & Ruby), sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa sekä positiivista ja ratkaisukeskeistä asennetta. Meillä pääset työskentelemään kesän ajaksi huippuosaavaan tiimiin, joka tukee ja vauhdittaa myös omaa kehittymistäsi!

Tervetuloa rakentamaan yhdessä asiantuntijoidemme kanssa palveluita, jotka muuttavat asiakkaidemme maailmaa helpommaksi!

Uratarina

”Robottikehittäjän kesätyöpaikka oli mielestäni mielenkiintoisin tehtävä, jonka löysin kesätyömarkkinoilta; tehtävä vaikutti sellaiselta, että sitä voisi tehdä jopa vapaa-ajalla.

Työtehtäviini kuului robotin eri toiminnollisuuksien kehittäminen. Työ oli todella monipuolista, ja pääsin olemaan osana kehittämisen jokaista vaihetta, aina ideoinnista lopputoteutukseen. Olin osa tiivistä ja melko pientä tiimiä, jossa minut otettiin todella hyvin vastaan. Jos jotain asiaa ei ymmärtänyt tai osannut, ei tarvinnut pelätä kysyä asiasta työkaverilta, joka tiesi asiasta enemmän.

Pääsin kesän aikana tutustumaan moniin minulle uusiin teknologia -ja kehittämisratkaisuihin, joista on varmasti hyötyä myös tulevaisuudessa. Pääsin tutustumaan, miten ohjelmistokehitys tapahtuu oikeassa työympäristössä ja monipuolisesti kehittämään omia taitojani sen parissa. Sain paljon uusia näkökulmia ohjelmistokehityksen eri osa-alueisiin asiantuntevilta työkavereiltani.

OP:n kesätyöntekijän tulee ennen kaikkea olla kiinnostunut oppimaan uusia asioita. Suosittelen OP:ta kesätyöpaikaksi, sillä täällä on mukavan rento työilmapiiri ja hyvät mahdollisuudet kehittää omaa osaamistaan.”

Ville, Junior Robot Developer