Taloushallinto

Taloushallintopalveluidemme kesätyöntekijät sijoittuvat mm. laskennan, laskutuksen ja selvittelyiden tehtäviin. Nämä tehtäväkokonaisuudet koostuvat esimerkiksi asiakasyritysten ulkoiseen laskentaan, täsmäytyksiin, kuukausikaton kontrolleihin ja seurantaraportointiin, vakuutusten laskuttamiseen ja rahaliikenteeseen liittyvistä käsittelytehtävistä sekä vakuutusyhtiöiden arvopaperikirjanpitoon ja viranomaisraportointiin liittyvistä töistä.

Meillä siis riittää mielenkiintoisia ja vaihtelevia kesätyömahdollisuuksia, jotka soveltuvat taloushallinto-opintojen eri vaiheissa oleville opiskelijoille.

Esimerkkejä taloushallinnon kesätyötehtävistä

Kirjanpitäjä 

Osallistut OP ryhmän yhtiöiden kassatilien täsmäämiseen sekä laadit tase-erittelyt tiimin hoidossa olevista tileistä.  Sopiva koulutustausta tehtävään voi olla esim. laskennan ja rahoituksen opinnot. Tehtävässä on etua Excelin hyvästä hallinnasta ja kirjanpito-osaamisesta. 

Covered Bonds summer trainee 

Osallistut OP-Asuntoluottopankin tehtäviin, kuten päivittäisen kassan hallintaan, JVK-lainojen vakuuspoolin laadun seurantaan ja hallintaan sekä Osuuspankkien tukemiseen aiheeseen liittyvissä kysymyksissä. Tehtävässä on etua asuntovakuudellisen rahoituksen osaamisesta sekä aiemmasta kokemuksesta rahoitusalalta.