Privaten ammattilaiset – asiakkaidemme varallisuuden kasvattajat

Tarjoamme niin henkilö- kuin yritysasiakkaillemme Suomen kattavimmat Private Banking-palvelut noin 60 ammattilaisemme voimin, koko OP Ryhmän markkinanäkemyksen ja varallisuudenhoidon työkalut sekä kansainvälisen yhteistyöverkostomme. Tehtävänämme on huolehtia, että asiakkaidemme talouteen ja hyvinvointiin liittyvät asiat ovat parhaassa mahdollisessa hoidossa.

Meillä työskentelee varainhoitajia, rahoituksen- ja peruspankkipalveluiden ammattilaisia, sijoitusassistentteja, varallisuussuunniteluun sekä asiakaspalveluun erikoistuneita juristeja, jotka yhdessä varmistavat kokonaisvaltaisen varallisuudenhoitosuunnittelun asiakkaillemme ja menestymisemme.

Menestyäksesi meillä sinulla on vahvaa näyttöä sijoitusosaamisesta, palveluasenteesta sekä myynnissä onnistumisesta. Sinulla on kokemusta varallisuudenhoidon asiakkuuksien hoitamisesta, tunnet sijoitusmarkkinoita ja olet tottunut toimimaan alati muuttuvassa markkinatilanteessa. Olet myynnillinen verkostoituja, joka omaa monipuolisen kokemuksen ratkaisumyynnistä ja tuloksekkaasta myyntityöstä. Varainhoitajana sinulla on suoritettuna APV2 ja ylempi korkeakoulututkinto sekä olet kiinnostunut vielä syventämään osaamistasi Private Banker -tutkinnolla. Lisäksi halu kehittyä ja toteuttaa asioita uudella tavalla ovat suureksi avuksi oman asiakassalkkusi hoidossa. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, haastavan ja palkitsevan tehtävän varallisuudenhoidon näköalapaikalla Uudellamaalla. Meille on tärkeää, että jokainen työntekijämme voi ja jaksaa hyvin sekä pääsee vaikuttaa toimintamme uudistamiseen. Toimintamme kehittyessä jatkuvasti pidämme myös huolen, että osaajiemme osaaminen ja ammattitaito kasvaa. Meillä pääset mukaan aktiiviseen ja rentoon yhteisöömme sekä luomaan kanssamme finanssialan parasta asiakaskokemusta.

Liity OP Uusimaan ammattilaisten joukkoon! 

Katso alta avoimet tehtävämme ja lähetä meille hakemuksesi.  

Hakutulokset: "". Sivu 1 / 1, tulokset 1 - 4 / 4
Tehtävä Maakunta / Alue Sijainti Tehtäväalue
Nollaa
Arviointipäällikkö (AKA), OP Koti Uusimaa 18 Uusimaa Helsinki, FI Kiinteistönvälitys ja isännöinti
Asiakkuus- ja maksuliikeneuvojia yritysasiakkuuksien tukeen, OP Uusimaa 18 Uusimaa Helsinki, FI Asiakaspalvelun tuki
Rahoitusasiantuntija, Yritysasiakkuuksien tuki, OP Uusimaa 18 Uusimaa Helsinki, FI Myynti ja asiakkuuksien hoito / yritys- ja institu
Kiinteistönvälittäjiä, OP Koti Uusimaa (Porvoo & Hyvinkää) 18 Uusimaa Helsinki, FI Kiinteistönvälitys ja isännöinti