Lakiasiat – finanssialan osaamisen ytimessä

Meillä OP Uusimaassa työskentelee noin 40 lakiasioiden ammattilaista ja olemme OP Ryhmän osuuspankkien suurin Lakiasiat-toiminto. Tehtävänämme on tarjota ja rakentaa tärkeille asiakasryhmille heidän tilanteeseensa sopivia laadukkaita lainopillisia ratkaisuja. Lisäksi osa asiantuntijoistamme on erikoistunut pankin hallintoon sekä sisäiseen juridiseen tukeen liittyviin tehtäviin.

Tarjoamme monipuolisia ura- ja kehitysmahdollisuuksia uransa eri vaiheissa oleville juristeille ja lakiasioiden osaajille. Työskentelemme monipuolisesti eri oikeuden alojen parissa ja asiantuntevasta joukostamme löytyy niin generalisteja kuin syväosaajia. Arvostamme osaamista esimerkiksi seuraavilla alueilla:

•    Pankkijuridiikka
•    Kiinteistöjuridiikka ja sopimusoikeus
•    Perhe- ja perintöoikeus
•    Verotus
•    Yhtiöoikeus
•    Vaativa varainhoito ja wealth planning

Asiakasrajapinnassa työskentelevien osaajiemme arjessa korostuvat juridiikan osaamisen lisäksi myynnillisyys ja asiakaspalvelutaidot, jotka mahdollistavat erinomaisen ja laadukkaan palvelun. 

Kiinnostuitko? Liity osaavaan joukkoomme!

Tukenasi arjessa toimii asiantunteva, rento ja kannustava lakiasioiden kollegaverkosto – suhtaudumme asioihin vakavasti, mutta pilke silmäkulmassa. Lisäksi käytössäsi on OP Ryhmän tarjoama tuki sekä monipuoliset kehittymismahdollisuudet.

Työskentelemme moderneja monipaikkaisia työtapoja hyödyntäen Uudenmaan alueella, kohtaamme asiakkaita niin kasvotusten kuin verkon välityksellä. Toimimme tiimeinä itseohjautuvasti ja pääset siis vaikuttamaan arkeesi ja työskentelytapoihisi.

Panostamme osaamisen kehittämiseen ja henkilöstömme ammattitaidon jatkuvaan ylläpitämiseen. Työn merkityksellisyys sekä asiakkailta ja sidosryhmiltä saamamme palaute ovat työmme innostuksen lähteitä.

Katso alta avoimet tehtävämme ja lähetä meille hakemuksesi. 

Hakutulokset: "". Sivu 1 / 1, tulokset 1 - 7 / 7
Tehtävä Maakunta / Alue Sijainti Tehtäväalue
Nollaa
Markkinointiasiantuntija, OP Uusimaa
Markkinointiasiantuntija, OP Uusimaa Helsinki, FI 18 Uusimaa
18 Uusimaa Helsinki, FI Markkinointi ja viestintä
Myyntijohtaja, Maksuliike, OP Uusimaa
Myyntijohtaja, Maksuliike, OP Uusimaa Helsinki, FI 18 Uusimaa
18 Uusimaa Helsinki, FI Myynti ja asiakkuuksien hoito / yritys- ja institu
Kiinteistönvälittäjä, OP Koti Uusimaa (useita paikkakuntia) 18 Uusimaa Helsinki, FI Kiinteistönvälitys ja isännöinti
Asiakkuusneuvoja/-asiantuntija, Henkilöasiakkaiden vaurastuminen, OP Uusimaa 18 Uusimaa Helsinki, FI Myynti ja asiakkuuksien hoito / henkilöasiakkaat
Varainhoitaja, Henkilöasiakkaiden vaurastuminen, OP Uusimaa 18 Uusimaa Helsinki, FI Myynti ja asiakkuuksien hoito / henkilöasiakkaat
Kiinteistönvälittäjä
Kiinteistönvälittäjä Raasepori, FI 18 Uusimaa
18 Uusimaa Raasepori, FI Kiinteistönvälitys ja isännöinti
Harjoittelija, Asiakasneuvoja
Harjoittelija, Asiakasneuvoja Askola, FI 18 Uusimaa
18 Uusimaa Askola, FI Myynti ja asiakkuuksien hoito / henkilöasiakkaat