Asiakkuuksien tuessa varmistamme sujuvaa asiakaspalvelua ja luomme erinomaisia asiakaskokemuksia liiketoimintojemme tukena

Asiakkuuksien tuki muodostuu asiantuntevista tiimeistä, jotka työskentelevät eri liiketoiminta-alueidemme monipuolisissa asiakaspalvelu-, tausta- ja tukitehtävissä. Yksikössämme työskentelee noin 200 asiantuntijaa, jotka sijoittuvat osaamisensa mukaan muun muassa henkilöasiakasrahoituksen, pankin peruspalveluiden, varallisuudenhoidon sekä yritysasiakkuuksien tehtäviin. 

Asiantuntijoitamme yhdistää vahva finanssialan kokemus ja osaaminen, halu tuottaa erinomaista asiakaskokemusta sekä oman osaamisen ja tiimien toiminnan kehittäminen. Työmme on vaativaa ja siinä onnistuminen vaatii meiltä itseohjautuvuutta, ongelmanratkaisutaitoja sekä oppimis- ja paineensietokykyä. Teemme aktiivisesti yhteistyötä yli tiimirajojen varmistaen asiakkaillemme asiantuntevat ja sujuvat palvelut.
Asiantuntijamme työskentelevät moderneja monipaikkaisia työtapoja hyödyntäen koko Uudenmaan alueella – pystymme siis itse vaikuttamaan työskentelytapoihimme ja arkeemme. Tukenamme työssä ovat kokeneet kollegat ja meillä on aidosti hyvä yhteishenki sekä tekemisen meininki.

 

Henkilöasiakkaiden tukitiimit

Rahoituksen tiimeissä vastaamme henkilöasiakkaiden asuntokauppojen toteuttamisesta ja uusluotonantoa tukevista taustatehtävistä. Teemme yhteistyötä rahoitusneuvottelijoiden kanssa erinomaisen asuntokauppakokemuksen ja sujuvan uusmyynnin varmistamiseksi. Lisäksi palvelemme rahoituksen tiimeissämme pankin henkilöasiakkaita rahoituksen elinkaaren eri vaiheissa, mm. maksusuunnitelman muutos ja vakuuden muutos -tehtävissä. Tuotamme asiakkaillemme erinomaisen asiakaskokemuksen ammattitaitoisella ja nopealla palvelullamme. Varallisuudenhoidon ja peruspalveluiden tiimissä palvelemme pankin henkilöasiakkaita asiakkuuden elinkaaren eri vaiheissa muun muassa tileihin, maksamiseen ja vaurastumiseen liittyen. Tiimejä yhdistää tuloksekas yhteistyö pankin eri liiketoiminta-alueiden ja OP Ryhmän kanssa. 

 

Yritysasiakkaiden tukitiimit

Yritysasiakkaita palvelevissa tiimeissä hoidamme pankin yritysasiakkaiden tausta- ja tukitehtäviä sekä asiakkuuden elinkaaren eri vaiheiden tehtäviä maksuliikkeen ja rahoituksen alueilla. Teemme yhteistyötä asiakas- ja maksuliikevastaavien kanssa erinomaisen asiakaskokemuksen ja myynnin varmistamiseksi. Tiimit työskentelevät tiiviisti yritysasiakkaiden liiketoiminta-alueiden ja OP Ryhmän kanssa.

Liity OP Uusimaan ammattilaisten joukkoon!

Katso alta avoimet tehtävämme ja lähetä meille hakemuksesi. 

Hakutulokset: "". Sivu 1 / 1, tulokset 1 - 7 / 7
Tehtävä Maakunta / Alue Sijainti Tehtäväalue
Nollaa
Markkinointiasiantuntija, OP Uusimaa
Markkinointiasiantuntija, OP Uusimaa Helsinki, FI 18 Uusimaa
18 Uusimaa Helsinki, FI Markkinointi ja viestintä
Myyntijohtaja, Maksuliike, OP Uusimaa
Myyntijohtaja, Maksuliike, OP Uusimaa Helsinki, FI 18 Uusimaa
18 Uusimaa Helsinki, FI Myynti ja asiakkuuksien hoito / yritys- ja institu
Kiinteistönvälittäjä, OP Koti Uusimaa (useita paikkakuntia) 18 Uusimaa Helsinki, FI Kiinteistönvälitys ja isännöinti
Asiakkuusneuvoja/-asiantuntija, Henkilöasiakkaiden vaurastuminen, OP Uusimaa 18 Uusimaa Helsinki, FI Myynti ja asiakkuuksien hoito / henkilöasiakkaat
Varainhoitaja, Henkilöasiakkaiden vaurastuminen, OP Uusimaa 18 Uusimaa Helsinki, FI Myynti ja asiakkuuksien hoito / henkilöasiakkaat
Kiinteistönvälittäjä
Kiinteistönvälittäjä Raasepori, FI 18 Uusimaa
18 Uusimaa Raasepori, FI Kiinteistönvälitys ja isännöinti
Harjoittelija, Asiakasneuvoja
Harjoittelija, Asiakasneuvoja Askola, FI 18 Uusimaa
18 Uusimaa Askola, FI Myynti ja asiakkuuksien hoito / henkilöasiakkaat