Henkilöasiakkaiden rahoitus

Henkilöasiakkaiden rahoituksen osaajat – asiakkaidemme unelmien mahdollistajat

Henkilöasiakkaidemme rahoituksen parissa olemme mahdollistamassa asiakkaidemme unelmia – nyt ja tulevaisuudessa. Asiantuntijamme varmistavat erinomaisen sekä laadukkaan asiakaskokemuksen yksilöllisesti jokaisen asiakkaan tarpeen mukaisesti.

Henkilöasiakasrahoituksen osaajamme työskentelevät sekä neuvottelevissa rooleissa että rahoituksen tukitehtävien parissa. Tehtävän luonteesta riippuen olet jo kerryttänyt osaamista ja kokemusta finanssialan palveluiden ja rahoitusprosessien hallinnasta sekä mahdollisesti vaativimmissa rooleissa vakuudellisista lainoista ja niiden neuvottelemisesta. Tavoitteellinen työ innostaa sinua, ja haluat tehdä aktiivista sekä tuloksellista myyntityötä asiakasrajapinnassa.  

Jos tunnistit tästä itsesi, lue lisää! 

Henkilöasiakasrahoituksen ammattilaiset

Henkilöasiakkaiden rahoituksen neuvottelijan tehtävässä vastaat laaja-alaisesta ratkaisumyynnistä niin olemassa olevien kuin uusien asiakkaiden rahoituksen palveluissa. Tarjoat asiakkaillemme ratkaisuja, joiden avulla he tuntevat itsensä luottavaisiksi, eli tunnistat ja myyt asiakkaan tarvitsemat kokonaisratkaisut asumisen ja talouden turvaamiseen sekä päivittäisiin pankkipalveluhiin liittyen. Kohtaat asiakkaamme monikanavaisesti – kasvokkain, verkon kautta sekä puhelimitse niin suomeksi kuin englanniksi. Muu kielitaito on eduksesi.

Hallitset asuntolainojen neuvotteluprosessin ja erinomaisilla organisointi-, vuorovaikutus- ja ongelmanratkaisutaidoilla hoidat menestyksekkäästi asiakaskohtaamiset. Työpäiväsi sisältää uusien lainahakemusten käsittelyn lisäksi myös aktiivista kontaktointia ja yhteydenpitoa nykyisiin asiakkaisiimme sekä uusasiakashankintaa.  

Henkilöasiakasrahoituksen tuen ammattilaiset 

Henkilöasiakkaiden rahoituksen tukitehtävissä olet usein ensikontakti asiakkaalle varmistaen tuloksekkaan sekä sujuvan lainahakemuksen etenemisen rahoituksen prosessissamme. Tiimimme jäsenenä esikäsittelet, priorisoit ja jaat luottohakemukset sovitun toimintamallin, segmentoinnin, asiakkuuden arvon ja potentiaalin mukaisesti rahoitustiimeille neuvoteltaviksi. Kohtaat asiakkaitamme puhelimitse ja verkkoviestein suomeksi ja englanniksi. Muu kielitaito on eduksesi.

Meillä tiiminä on halu ja osaaminen varmistaa erinomainen asiakaskokemus ja neuvottelun myynnillinen potentiaali henkilöasiakasliiketoiminnan laina-asiakkaillemme. Työskentelemme tavoitteellisesti tiimille asetettujen myynti-, laatu ja asiakaskokemustavoitteiden sekä palvelulupausten saavuttamiseksi. Toimenkuvaamme kuuluvat myös pankkilähtöiset ajanvaraukset.

Haluatko tietää lisää millaista on työskennellä henkilöasiakasrahoituksen parissa? Lue alta työntekijöidemme kokemuksia

Asiakkuusneuvoja Henrik Hahto tähtää finanssialan ammattilaiseksi – miten uuden työn aloitus sujui perehdytyksineen?

Lue Henrikin urataina

Asiakkuuspäällikkö Roza Karimin menestyksekästä urapolkua henkilöasiakasrahoituksen parissa ohjaa halu oppia uutta ja opastaa muita.

Lue Rozan uratarina

Liity OP Uusimaan ammattilaisten joukkoon!

Katso alta avoimet tehtävämme ja lähetä meille hakemuksesi. 

Hakutulokset: "". Sivu 1 / 1, tulokset 1 - 2 / 2
Tehtävä Maakunta / Alue Sijainti Tehtäväalue
Nollaa
Luottopäällikkö, OP Ylä-Uusimaa
Luottopäällikkö, OP Ylä-Uusimaa Mäntsälä, FI 18 Uusimaa
18 Uusimaa Mäntsälä, FI Luotonhallinta
Luottoriskiasiantuntija, OP Ylä-Uusimaa
Luottoriskiasiantuntija, OP Ylä-Uusimaa Mäntsälä, FI 18 Uusimaa
18 Uusimaa Mäntsälä, FI Luotonhallinta