Yritysrahoituksen ammattilaiset

Yritysrahoituksen ammattilaisemme vastaavat yritysasiakkaista asiakasvastaavan roolissa tai vaihtoehtoisesti toimivat neuvottelijana yritysrahoituksen laaja-alaisessa myynnissä. Asiakasvastaavamme ovat vastuussa oman segmentin yritysasiakkaiden menestyksekkäästä asiakashankinnasta, olemassa olevien asiakassuhteiden laadullisesta sekä myynnillisestä kehittämisestä ja oman asiakassalkun tuloksellisuudesta ja asiakastyytyväisyydestä. Heidän tehtävänään on tunnistaa tarpeet ja tarjota asiakkaille yhdessä kokeneen asiakkuustiimin kanssa kokonaisvaltaisen palvelun hyödyntäen koko OP Ryhmän palvelutarjoomaa ja eri tuotealueita.

Kiinnostuitko? Toivomme sinulta kokemusta yrityspankkitoiminnasta ja asiakkuuksien hoidosta sekä näyttöä tuloksekkaasta myyntityöstä. Innostuneella, aktiivisella ja oma-aloitteisella työotteella hoidat laadukkaasti asiakassuhteiden kehittämisen sekä uusasiakashankinnan. Asiakas- ja tiimityö on toimintasi keskiössä ja nautit asiakkaiden tarpeiden ratkaisemisesta. Englannin kielen taito on työssä välttämätöntä ja ruotsin kielen taito luetaan eduksesi.

Yritysrahoituksen tuen ammattilaiset

Yritysrahoituksen tuen ammattilaisemme työskentelevät yritysliiketoimintaan liittyvien prosessien parissa, kehittävät ja yhtenäistävät toimintatapoja sekä toimivat osana asiakkuustiimejä. Lisäksi he ovat eri osa-alueiden, kuten vakuusosaamisen, rahoituksen järjestelyjen, sääntelyn, järjestelmien, yrityskauppojen ja -juridiikan sekä riskienhallinnan syväosaajia.

Yritysrahoituksen tuen ammattilaisten tehtävät jakautuvat myynnillisiin asiakasrajapintarooleihin sekä tausta- ja tukitehtäviin, kuten tuntemistietoihin sekä vakuusasiakirjojen ja muiden dokumenttien valmisteluun.

Teemme vaativaa työtä hyvällä fiiliksellä ja tukena arjessamme ovat osaavat kollegat. Tarjoamme uusille työntekijöillemme laadukkaan perehdytyksen sekä pidämme osaajiemme ammattitaidosta huolta koulutuksien avulla. Olemme yritysrahoituksen kentällä iso ja merkittävä toimija, jonka ansiosta meillä on monipuolisia kehittymismahdollisuuksia ja urapolkuja alan ammattilaisille.

Tutustu asiantuntijoihimme

Asiakkuusjohtaja Jyrki Jokela: ”Arjessa motivoivat asiakaskohtaamiset, yhteistyö oman tiimin kanssa ja menestyminen yhdessä". Lue Jyrki Jokelan tarina.

Liity OP Uusimaan ammattilaisten joukkoon!

Katso alta avoimet tehtävämme ja lähetä meille hakemuksesi.  

Hakutulokset: "". Sivu 1 / 1, tulokset 1 - 5 / 5
Tehtävä Maakunta / Alue Sijainti Tehtäväalue
Nollaa
Rahoitusasiantuntija, Yritysasiakkuuksien tuki, OP Uusimaa 18 Uusimaa Helsinki, FI Myynti ja asiakkuuksien hoito / yritys- ja institu
Asiakkuuspäällikkö, Omistaja Plus -asiakkuudet, OP Uusimaa 18 Uusimaa Helsinki, FI Myynti ja asiakkuuksien hoito / henkilöasiakkaat
Työharjoittelijoita pankin peruspalveluihin, OP Uusimaa 18 Uusimaa Helsinki, FI Myynti ja asiakkuuksien hoito / henkilöasiakkaat
Asiakkuuspäällikkö, yritysasiakkuudet, OP Uusimaa 18 Uusimaa Helsinki, FI Myynti ja asiakkuuksien hoito / yritys- ja institu
Kiinteistönvälittäjä, OP Koti Uusimaa (useita paikkakuntia) 18 Uusimaa Helsinki, FI Kiinteistönvälitys ja isännöinti