Monien mahdollisuuksien asiakaspalvelutehtävät OP Ryhmässä – tutustu tekemiseemme!

Asiakaspalvelutehtävissä työskentelevät osaajamme ovat koko OP Ryhmän toiminnan kannalta todella tärkeässä roolissa – luovathan he merkityksellisiä kohtaamisia asiakkaidemme kanssa joka päivä.

OP Ryhmässä on laaja kirjo monenlaisia asiakaspalvelutyön tehtäviä niin pankki- kuin vakuutuspalveluiden parissa. Esimerkiksi henkilöasiakkaiden pankkipalvelut ja asiakaspalvelu -toimintoalueella työskentelee yli 1000 asiakaspalvelun ja analytiikan ammattilaista.

Mitä kaikkea OP Ryhmän asiakaspalvelutehtävissä voi tehdä? Se selviää alta!

Asiakasneuvoja Mai Anninaho on läsnä asiakkaan iloissa ja suruissa – millaisia ongelmia asiakasneuvoja ratkoo?

Lue Main työntekijätarina

Trainer Jonne Turunen valmentaa työkseen asiakaspalvelun osaamista – millaista työtä valmentaminen on?  

Lue Jonnen työntekijätarina

Asiakkuusasiantuntija Henna Pura on löytänyt intohimonsa selvittelytehtävien parista - Millaiselle henkilölle taustatoiminnoissa työskentely sopii?

Lue Hennan työntekijätarina

 

Mitä itseohjautuva toimintamalli tarkoittaa asiakaspalvelutehtävissä? Lue 5 kysymystä ja vastausta ketterästä kulttuurista!

Finanssialan asiakaspalvelutöihin liittyy monenlaisia uskomuksia ja myyttejä, jotka kaipaavat päivitystä. Lue tästä, miten asiakaspalvelun asiantuntijamme kumoavat myytit!

Henkilöasiakkaiden lisäksi OP Ryhmässä tarjotaan päivittäisiä pankkiratkaisuja myös yritysasiakkaille. Tutustu Peppiin ja Timoon, jotka kertovat arjestaan näiden tehtävien parissa. 

Asiakkuusasiantuntija Kati Kivioja rakensi itselleen unelmien työpaikan tekoälykouluttajana

Tutustu videolta, miten Jalmafi eli päivän kuten finanssialan asiakaspalvelija OP Ryhmässä

Koska elämä ei ole pelkästään työtä

Visionamme on olla finanssialan vetovoimaisin työnantaja ja meillä OP:lla elämä on muutakin kuin työtä. Meille on tärkeää, että työ ja vapaa-aika kulkevat rinnakkain ja työnantajana olemme valmiita joustamaan elämän eri tilanteissa. OP:n sisäisissä kyselyissä työntekijämme mainitsevatkin usein työnsä parhaaksi puoleksi työyhteisön ja kollegansa, mistä olemme ylpeitä. Lisäksi henkilökuntaetuihimme kuuluvat mm. henkilökuntaehtoiset pankki-, vakuutus- ja lainapalvelut. Isona talona meillä toki on myös tarjota ison talot edut henkilökohtaiselle ammatilliselle kasvulle ja kehittymiselle.

Joko kiinnostuit? Hae meille töihin!

Sen olemme oppineet, että emme halua määrittää liian tarkasti sitä, kenelle asiakaspalvelutyö OP Ryhmässä sopii. Voit siis olla niin opiskelija kuin kokeneempi asiakaspalvelun ammattilainenkin, sillä meillä on osaajia hyvin monenlaisilla taustoilla. Emme myöskään edellytä aikaisempaa kokemusta finanssialalta, sillä jokainen työsuhteemme alkaa kattavalla perehdytyksellä. Katso alta avoimet asiakaspalvelutehtävämme ja lähetä meille hakemuksesi.