Maksuliikkeen myynnin ammattilaiset

Meillä työskentelee yli 30 maksuliikkeen ammattilaista, jotka hoitavat koko OP Uusimaan vaativimmat maksuliikeasiat palvelusta tuotteisiin. Asiakaskuntamme koostuu isoista, mielenkiintoisista ja haastavista asiakkuuksista Suomen mittapuulla. Hoidamme sekä vastuutettujen yritysasiakkaiden että kiinteistösektorilla rakenteilla olevien ja valmiiden asunto-osakeyhtiöiden maksuliikepalvelut.

Ammattilaisemme työskentelevät asiakkuustiimeissä yhdessä muiden pankkipalveluiden tuoteasiantuntijoiden ja asiakasvastaavan kanssa tarjoten asiakkaillemme kokonaisvaltaisia pankkipalveluita. Asiakkuustiimeissä maksuliikkeen asiantuntijoiden vastuulla on maksuliikkeen tuotealueen myynti ja asiakaspalvelu. Tuotealue kattaa laaja-alaisesti yritysten maksamisen, jossa olemme viime aikoina ottaneet merkittäviä kehitysaskeleita kohti digitaalisia ratkaisuja.

Kiinnostuitko? Etsimämme kollega on yritysmyynnin ja maksuliikkeen ammattilainen, joka ei kaihda uusia tilanteita eikä asiakaskontaktia. Työskentelemme asiakkaidemme toiminnan kannalta kriittisten tuotteiden parissa, jonka vuoksi tarkkuus, työn priorisointi ja järjestelmällisyys ovat tärkeitä arjen taitojamme. Tarjoamme työntekijöillemme hyvän perehdytyksen, monipuolisia ura- ja kehityspolkuja, joustavat työtavat sekä uudistavan työyhteisön, jossa he pääsevät aidosti vaikuttamaan ja kehittämään niin itseään kuin yhteisiä työtapojamme.

Maksuliikkeen tuen ammattilaiset

Ammattilaisemme tukevat myynnin rajapintaa huolehtimalla OP Uusimaan suurimpien yritysasiakkuuksien maksuliikepalveluiden ja maksuliikkeen sujuvuudesta. Tarjolla on siis merkittävän kokoisia, mielenkiintoisia ja haastavia toimeksiantoja.

Asiantuntijoidemme joukosta löytyy niin yritysasiakasliiketoiminnan kuin maksuliikkeen osaamista ja tiimissämme on mahdollisuus kasvaa maksuliikkeen syväosaajaksi. Työskentelemme itseohjautuvasti omaa tekemistämme johtaen. Arjessamme korostuvat priorisointitaidot, suurten kokonaisuuksien hahmottaminen sekä paineensietokyky.

Tukena arjessamme ovat kokeneet kollegat sekä toiminnalliset tiimit, joissa työskentelemme yhdessä eri alueiden syväosaajien kanssa. Työskentelykulttuurimme on ihmisläheinen ja kannustava. Olemme ottaneet viimeisinä vuosina merkittäviä kehitysaskeleita maksuliikkeen alueella ja panostammekin asiantuntijoidemme osaamisen ylläpitämiseen ja kehittämiseen.

Liity OP Uusimaan ammattilaisten joukkoon!

Katso alta avoimet tehtävämme ja lähetä meille hakemuksesi.  

Hakutulokset: "". Sivu 1 / 1, tulokset 1 - 5 / 5
Tehtävä Maakunta / Alue Sijainti Tehtäväalue
Nollaa
Rahoitusasiantuntija, Yritysasiakkuuksien tuki, OP Uusimaa 18 Uusimaa Helsinki, FI Myynti ja asiakkuuksien hoito / yritys- ja institu
Asiakkuuspäällikkö, Omistaja Plus -asiakkuudet, OP Uusimaa 18 Uusimaa Helsinki, FI Myynti ja asiakkuuksien hoito / henkilöasiakkaat
Työharjoittelijoita pankin peruspalveluihin, OP Uusimaa 18 Uusimaa Helsinki, FI Myynti ja asiakkuuksien hoito / henkilöasiakkaat
Asiakkuuspäällikkö, yritysasiakkuudet, OP Uusimaa 18 Uusimaa Helsinki, FI Myynti ja asiakkuuksien hoito / yritys- ja institu
Kiinteistönvälittäjä, OP Koti Uusimaa (useita paikkakuntia) 18 Uusimaa Helsinki, FI Kiinteistönvälitys ja isännöinti