Ansökningstiden till programmet OP Startbana trainee har gått ut

Ansökningstiden till programmet OP Startbana trainee har gått ut och vi tackar alla som visat intresse.

Traineeprogrammet Startbana lanserades 2016, med målet att med stöd av OPs experter erbjuda utvecklingsmöjligheter för professionella i början av sin yrkeskarriär. Vi söker nu 43 fördomsfria och modiga talanger till våra olika affärsverksamheter för mångsidiga, utmanande uppgifter som utvecklar yrkeskunskapen.

Uppgifterna lämpar sig i första hand för högskolestuderade samt nyutexaminerade som har rätt attityd och brinnande vilja att utvecklas och visa vad de kan hos OP som ständigt utvecklas. Traineernas jobb, utveckling och nätverksbyggande hos OP stöds av chefer och närteam och dessutom en personlig mentor samt OPs HR-team. OP anställer traineer i 6 månaders tidsbundna anställningsförhållanden (1.3 - 31-8.) och alla har samma lön; 2700 €/mån.

OP trainee-erfarenheter

Se jobb i denna kategori

Sökresultat för "". Sida 1 av 1, resultat 1 till 2
Titel Inrättning Placering Avdelning
Återställ
Kundrådgivare till telefontjänst- och utredningsuppgifter 12 Österbotten Vaasa, FI Försäljning och skötsel av kundrelationer/privatku
Kundrådgivare
Kundrådgivare Vaasa, FI 12 Österbotten
12 Österbotten Vaasa, FI Försäljning och skötsel av kundrelationer/privatku

OP förnyas

OP står inför en ny framtid. Framtidens OP är ett branschövergripande tjänsteföretag som producerar och utvecklar utöver moderna bank-, kapitalförvaltnings-, försäkrings- och hälsovårdstjänster dessutom tjänster för boende, trafik och säkerhet samt tjänstekoncept för våra drygt fyra miljoner kunder.

OP är starkt värdestyrd andelsbaserad verksamhet, som erbjuder sina kunder tjänster för vardagen och stöd i livets stora omvälvningar. Människonärhet, framgång tillsammans och ansvarskänsla står i centrum för vår verksamhet. För oss innebär mod kraft till förändring – tillsammans med våra kunder bygger vi ett nytt OP och ett nytt Finland.

Vi visar riktningen. Därför är OP Finlands intressantaste ställe att jobba på.