Ledning av affärsrörelse

#strategi #resultat #tillväxt #affärsrörelseutveckling #intressentgruppsrelationer #analytiker #prognoser

OP erbjuder krävande uppgifter för erfarna proffs inom ledning av affärsrörelse, som kan utveckla affärsrörelsen då finansbranschen och digitaliseringen är i ett brytningsskede. Inom branschen finns uppgifter på direktörs- och chefsnivå samt för strategiska analytiker.

Inom ledningsuppgifter kan du driva igenom stora helheter, rikta din blick stadigt på framtiden och utveckla ny affärsrörelse. Du tror på förnyelse och på världens bästa kundupplevelse. Du förstår dig på OPs kooperativa karaktär och vill skapa en karriär i det mest intressanta flerbranschföretaget i Finland.

Ledarskap i OP                                                         

Målet för ledningskulturen i OP är att skapa förutsättningar för att medarbetarna ska kunna vara framstående i sitt arbete. Vi skapar förnyelseanda genom exemplets kraft och bygger upp våra anställdas expertkunnande. Vår filosofi är att det inte är cheferna som leder arbetet, utan OPs värden. En bra drivkraft som leds genom värden skapar en grund för en överlägsen kundupplevelse. Ledarskap i OP märks såväl inom de sociala medierna, som i entusiastiska människor och i en visionär attityd.

 
Spara kategori som RSS-kanal
Sökresultat för "". Sida 1 av 1, resultat 1 till 2
Titel Inrättning Placering Avdelning
Återställ
Pankinjohtaja
Pankinjohtaja Kajaani, FI 05 Kainuu
05 Kainuu Kajaani, FI Ylin johto
Data Engineer
Data Engineer Helsinki, FI 18 Uusimaa
18 Uusimaa Helsinki, FI Tuote- ja palvelukehitys