Andelsbankerna ägs av sina kunder

 

OP Gruppen är Finlands största finansgrupp, och den ägs av sina kunder. Vi har hela landets mest täckande och mångsidigaste servicenät. Över hundra självständiga och lokala andelsbanker erbjuder omfattande bank- och försäkringstjänster för hushålls och sme-företag, jord- och skogsbrukskunder samt den offentliga sektorn. En del av bankerna tillhandahåller också försäkringstjänster och OP Hems tjänster. Här kan du läsa om andelsbankerna.

Andelsbankernas grunduppgift är att främja ägarkundernas och omvärldens bestående ekonomiska framgång, trygghet och välfärd. Andelsbankerna använder sitt resultat för kundernas bästa i form av koncentreringsförmåner och andra ekonomiska förmåner samt för att upprätthålla och utveckla betjäningsförmågan.

Vår verksamhet bygger på kooperativa värden, en stark kapitaltäckning och kunnig riskhantering.  Som kundägda aktörer har andelsbankerna vid sidan av sin affärsrörelseroll också en stark samhällelig roll – OP Gruppen har deltagit i uppbyggnaden av det finländska samhället i nästan 120 år.

 

Karriärmöjligheter i andelsbankerna

Det finns många slags karriärmöjligheter i andelsbankerna, beroende på de tjänster som banken tillhandahåller och bankens storlek. De vanligaste rollerna i bankerna är uppgifter som kund- och kundrelationsrådgivare i kundgränssnittet. Våra rådgivare säkerställer att kunderna får förstklassig betjäning och de bästa lösningarna för olika behov. Våra experter som arbetar med kunderna hanterar olika slags ärenden, som till exempel dagliga banktjänster, finansierings- och placeringstjänster både ansikte mot ansikte och elektroniskt. I andelsbankerna finns det dessutom olika uppgifter på chefsnivå, som till exempel försäljningschef, finansierings- eller kreditchef eller bankdirektör. Beroende på bank kan det finnas flera olika roller, av vilka de vanligaste finns inom administration och/eller marknadsföring.

Se jobb i denna kategori

Sökresultat för "". Sida 1 av 1, resultat 1 till 5
Titel Inrättning Placering Avdelning
Återställ
Kundrådgivare till telefontjänst- och utredningsuppgifter 12 Österbotten Vaasa, FI Försäljning och skötsel av kundrelationer/privatku
Bankjurist
Bankjurist Mariehamn, FI 01 Åland
01 Åland Mariehamn, FI Juridiska ärenden
Teknisk granskare, Pohjola Försäkring
Teknisk granskare, Pohjola Försäkring Vaasa, FI 12 Österbotten
12 Österbotten Vaasa, FI Ersättningsverksamhet
Kundansvarig, Privat
Kundansvarig, Privat Mariehamn, FI 01 Åland
01 Åland Mariehamn, FI Försäljning och skötsel av kundrelationer/privatku
Kundrådgivare
Kundrådgivare Vaasa, FI 12 Österbotten
12 Österbotten Vaasa, FI Försäljning och skötsel av kundrelationer/privatku