Perintä- ja luotonvalvontapalvelut

Perintä- ja luotonvalvontapalveluiden hoidamme asiantuntevasti, asiallisesti ja tuloksellisesti luotonvalvonnan, perinnän ja ongelma-asiakkaiden toimeksiantoja. Pääasiallinen tehtävämme on hoitaa sekä henkilöasiakkaiden että yritysasiakkaiden kaikki perintään ja luotonvalvontaan liittyvät tehtävät aina luotonvalvonnasta oikeudelliseen perintään.

Organisaatiossamme työskentelee noin sata henkilöä kuudessa eri tiimissä. Perittävät saatavat vaihtelevat tuhansista euroista useampiin miljooniin euroihin ja perintäkertymämme on vuositasolla noin 100 miljoonaa euroa. Työllämme vaikutamme niin vakavaraisuuden turvaamisessa kuin asiakkaalle parhaan mahdollisen ratkaisun saavuttamisessa.

Tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä ja uramahdollisuuksia jo pidemmällä uralla oleville sekä uransa alussa oleville opiskelijoille. Monet työntekijämme viihtyvät meillä pitkään ja rakentavat meillä uraansa siirtymällä vaativampiin tehtäviin Perinnän ja luotonvalvontapalveluiden yksikössä.  Meillä työskentelee muun muassa perintätoimihenkilöitä ja -asiantuntijoita, luottoriskiasiantuntijoita ja -päälliköitä sekä perintäjuristeja.

Tarjoamme myös opiskelijoille mielenkiintoisia mahdollisuuksia tutustua pankkimaailmaan ja finanssialaan. Meillä työskentelee juristiopiskelijoita useammissa määräaikaisissa tehtävissä sekä kesätyötehtävissä.

Meillä arvostetaan työntekijöiden ammatillista osaamista. Kannustamme työntekijöitämme kehittämään uusia työtapoja sekä avarakatseisesti kyseenalaistamaan vakiintuneita käytäntöjä. Työntekijämme saavat vaikuttaa omaan työhönsä ja pyrimmekin jatkuvaan muutokseen ja uudistamiseen. Tarjoamme jokaiselle mahdollisuuksia syventää omaa osaamistaan erilaisten vaativien kokonaisuuksien ja toimeksiantojen parissa. Yksikössämme on vahva perinnän juridinen tuki, jonka avulla varmistamme, että asiat ja päätökset tehdään hyvän pankkitavan mukaisesti.