Operaatiot ja kyvykkyydet -toimintoalue

Vähittäispankin operaatiot ja kyvykkyydet -toimintoalueella työskentelee yli 1000 asiakaspalvelun ja analytiikan ammattilaista, jotka tuottavat keskitettynä palveluna osuuspankeille henkilöasiakkaiden rahoitukseen ja asumisen palveluihin, varallisuudenhoitoon, henkilöasiakkaiden päivittäisasiointiin, pk-yritysasiakkaiden päivittäisasiointiin sekä tileihin, maksamiseen ja taloudenhallintaan liittyviä front- ja back office -palveluita.

Asiakaspalveluorganisaatiomme ovat osa liiketoiminta-alueitamme, jolloin koko arvoketju aina tuotekehityksestä myynnin ja markkinoinnin tukeen sekä palveluntuotantoon ja asiakaspalveluun on yhdistetty mahdollisimman saumattomaksi kokonaisuudeksi.

Paikkakuntamme ovat Tampere, Oulu, Helsinki, Joensuu ja Vaasa.

Asiakkuusasiantuntijana työskentelevä Saara Mäkinen aloitti työt OP:lla vuonna 2017. Merkonomiksi opiskellut Saara on edennyt OP-urallaan asiakkuusasiantuntijaksi yritysasiakkaiden puhelinpalvelusta myyjän tukeen. Hänen laaja-alainen kokemuksensa asiakaspalvelutehtävistä on siivittänyt menestymistä OP Ryhmässä

Tutustu Saaran uratarinaan >>

Asiakkuusasiantuntija Henna Pura on edennyt määräaikaisesta asiakkuusneuvojan roolista asiakkuusasiantuntijaksi ja oman alueensa Chapter Leadiksi. Henna on ehtinyt OP Ryhmässä työskennellä monipuolisesti OP:n eri toimialoilla.

Tutustu Hennan uratarinaan >>

Nina Grönlund aloitti uransa OP:lla vuonna 2017 asiakasneuvojana ja on edennyt urallaan asiakkuusneuvojaksi. Nina on viihtynyt työtehtävissään ensimmäisestä päivästä lähtien. OP:lle Nina päätyi sattumalta etsiessään asiakaspalvelutehtäviä ja päätti jättää hakemuksen.

Tutustu Ninan uratarinaan >>

Asiakkuusneuvojana työskentelevän Melina Sorsan ura OP:lla alkoi ensin myynnintehtävien OP:n henkilöstövuokrauskumppanin Opsetin kautta vuonna 2014 ja pian aloituksensa jälkeen Melina aloitti sisäisenä työntekijänä OP:n palkkalistoilla vuonna 2015 Arjen talous -operaatioyksikössä Tampereella.

Tutustu Melinan uratarinaan >>

Tradenomiksi opiskellut Atte Junttila aloitti työnsä OP Ryhmässä asiakaspalvelijana vuonna 2018 ja työskentelee.
 operaatiot-alueen Kuopion yksikössä yritysasiakkaiden pankkipalveluissa.

Tutustu Aten uratarinaan >>

Pankkialan konkari Satu Kainisto on edennyt työvuosiensa varrella OP:lla toimihenkilöstä varallisuudenhoidon asiantuntijaksi ja sittemmin Chapter Leadeksi.

Tutustu Satun uratarinaan >>

Tampereen kautta Vaasaan ja takaisin Tampereelle. Osa-aikaisena vuokratyöntekijänä aloittanut Emilia Ala-Fossi on ennakkoluulottomasti ja määrätietoisesti edennyt OP:lla rahoitusneuvojaksi monen käänteen kautta.   

Tutustu Emilian urarinaan >>