Sanoista tekoihin – uudistuva OP

Digitalisaatio muuttaa kuluttajien ja yritysten käyttäytymistä sekä murentaa toimialamme vanhoja toimintamalleja, prosesseja ja kanavia. Vaikka asiakkaidemme arjen perustarpeet eivät ole muuttuneet, tavat toimia ovat. Me puhumme digitalisaatiosta mahdollisuutena – mahdollisuutena parantaa asiakkaidemme palvelukokemusta heitä kuuntelemalla ja toimintaamme kehittämällä. Sanoista pitää siirtyä tekoihin ja etsimmekin nyt joukkoomme muutosta eteenpäin vieviä voimia, lisää rohkeita lipunkantajia mullistamaan finanssialaa kanssamme!

Tule kehittämään uusia, asiakkaidemme arkea paremmin tukevia palvelukonsepteja ja palveluita

Kehittäminen ja Teknologiat esittäytyy

Olemme lähes 1000 ohjelmisto- ja palvelukehittämisen osaajan voimin eturintamassa viemässä eteenpäin historian suurinta muutosta finanssisektorilla.

Isona organisaationa emme voi välttyä osastoilta ja yksiköiltä. Näiden vääjäämättä hieman hierarkkiselta kalskahtavien termien taustalla on kuitenkin jäsennelty tekemistämme ja osaamistamme tarkoituksenmukaiseen, muutostamme tukevaan muotoon. Haluamme avata sinulle, millaisia ovat kehittämisen- ja teknologian parissa tiiviimmin työskentelevät yksikkömme. Katso mihin joukkueeseen sinä istuisit parhaiten!

Näin me työskentelemme

OP löysi design ajattelun voiman

OPlla ollaan nyt jännän äärellä. Digitalisoituminen on muuttanut ja muuttaa edelleen asiakaskäyttäytymistä, ja murentaa alan vanhoja toimintamalleja, prosesseja ja kanavia. 

OPn digijuoksu kohti tulevaa

Digitaalisia avauksia kuten PIVO tai OP Vire on jatkuvasti kehitteillä. Prosesseja ja työskentelymalleja notkeutetaan jalkauttamalla palvelumuotoilun periaatteita sekä ketterää kehittämistä koko organisaatioon. Juoksussa ollaan ja uudistumisen tahti on kova. 

Robotiikka mahdollistaa uuden ajan asiakaspalvelun

Työ asiakaspalvelijana OPssa on tänään, ja yhä enemmän lähitulevaisuudessa, työtä, jossa yhdistyvät ihmislähtöisyys, vuorovaikutus ja uusien roolien mukanaan tuomat tehtävät. Meillä OPlla työskentelee nykyään reilut sata ohjelmistorobottia, jotka parantavat palvelumme laatua. 

Uratarinoita kehittämisen parista

Utelias ja eteenpäin katsova tekijäjoukkomme tekee palveluita ihmisiltä ihmisille. Tutustu uratarinoidemme kautta paremmin Design & Softwaren ammattilaisiin ja heidän ajatuksiinsa.