Ekonomi

Sommarjobbarna inom våra ekonomiförvaltningstjänster placerar sig bland annat inom uppgifter med redovisning, fakturering och clearing. De här uppgiftshelheterna består exempelvis av extern redovisning för kundföretag, avstämningar, kontroll  av månadstak och uppföljningsrapportering, fakturering av försäkringar och uppgifter samt handläggningsuppgifter i anslutning till penningrörelse samt försäkringsbolagens värdepappersbokföring och arbete i anslutning till myndighetsrapportering.

Vi har alltså gott om intressanta och omväxlande sommarjobb som lämpar sig för studerande i olika faser av sina studier inom ekonomiförvaltning.

Karriärberättelse

"Jag sökte sommarjobb hos OP, eftersom OP intresserade mig som företag och jag hade en positiv bild av OP som arbetsgivare. Mitt mål var att få arbete hos OP efter min examen och jag ansåg att ett sommararbete är en utmärkt språngbräda för att nå målet. Det känns meningsfullt att jobba hos OP, eftersom omkring mig finns alltid kompetenta kolleger, som hjälper vid problemsituationer. Dessutom har jag fått mycket ansvar i mina arbetsuppgifter och jag har fått utveckla de kunskaper jag lärde mig i skolan. OPs ekonomiförvaltningstjänster har mångsidiga sommarjobbsuppgifter, där bra baskunskap inom redovisning är en fördel."

Mika, bokförare