Muotoilijaksi OP:n asiakaslähtöiseen kulttuuriin?

Oletko etsimässä uutta ura-askelta, jossa voit keskittyä syvän asiakasymmärryksen luomiseen ja arvon tuottamiseen pitkäjänteisesti? Meillä OP:lla muotoiluajattelusta on tullut itsestään selvä osa kaikkea kehitystyötämme - olemmehan asiakasomisteinen yritys, jolle palveluiden tuottama asiakasarvo on kaikkein tärkein päämäärä. Sen takia arvostamme syvästi muotoilijoitamme sekä heidän panostuksiaan muotoiluajattelun integroimiseksi kiinteäksi osaksi kulttuuriamme. Sen ansiosta tänä päivänä sinua odottaa OP:lla kokonainen moniammatillinen muotoiluajattelijoiden yhteisö.

Työ, jossa yhdistyvät vapaus, vaikuttavuus ja kunnianhimoinen asiakaslupaus

Vuoden 2019 alussa aloitimme pioneerihengessä koko organisaatiomme lävistävän muutosmatkan kohti Enterprise Agilea. Siinä samassa mullistuksen koki myös työntekijäkokemus. Vapaus ja vastuu on siirretty itseohjautuviin, moniammatillisiin tiimeihin, joissa työskentely on sujuvaa, tuloksekasta ja palkitsevaa. Ja mikä on innostavinta, nämä tiimit toteuttavat loistavia palveluita miljoonien ihmisten arkeen. Vai mitä sanovat muotoilijamme Netta, Petri ja Sanna?

”Puoli vuotta sitten etsin työpaikkaa, jossa muotoiluajattelu on strateginen linjaus, eikä sen puolesta tarvitse taistella. Entisenä joukkueurheilijana toivoin myös saavani tehdä töitä tiimilähtöisesti. OP on ollut juuri toiveideni mukainen työpaikka. Olen avoimena ja innostuvana tyyppinä päässyt jo puolessa vuodessa uskomattoman moneen kiinnostavaan projektiin mukaan.”

Netta Siltanen, Service Designer

”Asiakkaan näkökulma on OP:lla voimakkaasti esillä, mikä tekee muotoilijana työstäni antoisaa. Pääsen suunnittelemaan asiakaslähtöisiä palveluita, jotka vaikuttavat miljoonien ihmisten arkeen. Teemme paljon yhdessä ketterinä tiimeinä, joten työpaikkana OP tuo kokemukseni mukaan eniten iloa niille, jotka pitävät moniammatillisesta vuorovaikutuksesta.”

Petri Soini, Concept Designer

”OP on finanssialan muutoksen suunnannäyttäjä. Pitkään alalla olleena arvostan sitä, että täällä on otettu muotoiluajattelua käyttöön läpi organisaation. Itse olen päässyt tekemään yhteistyötä monipuolisesti, mikä on rikastuttanut omaa osaamistani. Meillä innovoidaan ja kehitetään mielenkiintoisia digitaalisia palveluita, jotka ovat osa monen suomalaisen arkea.”

Sanna Isotalo, UX Designer

Lue lisää muotoilijoidemme ajatuksia ja tarinoita blogistamme

Asiakaslähtöisyys on OP:n keskeinen strateginen linjaus ja muotoiluajattelusta on tullut siten kiinteä osa kulttuuriamme. Vuoden 2019 alussa käynnistyi myös koko organisaation kattava muutosmatkamme kohti Enterprise Agilea ja uutta ajattelutapaa.

Lue artikkeli muotoiluajattelusta OP:lla >>

Service Designer Natalie Söderlund tuli OP:lle neljä vuotta sitten. Hän on edistänyt muotoiluajattelun integraatiota OP:n kulttuuriin ja saanut paljon aikaan. Natalien arki täyttyy ihmisten kohtaamisista ja ilon tuottamisesta palvelumuotoilun kautta.

Lue Natalien uratarina >>