Agile Coachiksi OP:lle

Oletko ketterän toimintatavan asiantuntija? Oletko odottanut tilaisuutta päästä kokemaan, miten agile aitona osana suuryrityksen arkea todella muuttaa asiakaslupauksen lunastamisen sekä mullistaa tuloksekkuuden ja työntekijäkokemuksen? Etsimme sinua kehittämään kanssamme tämän päivän pankkipalveluita sekä ketterää kulttuuria, jollaista ei ole Suomessa enterprise-tasolla ennen nähty.

Osaksi yhteisöä, joka haluaa elää ja hengittää ketterää

Ketterässä työskentelytavassa nostamme toiminnan keskiöön entistä vahvemmin asiakkaidemme tarpeet ja niiden täyttämisen. Tiimeillä on valta ja vastuu itse päättää, miten asiakastarpeista johdetut tavoitteet saavutetaan. Itseohjautuviin moniosaajatiimeihin pohjaavan työskentelytavan avulla karsimme byrokratiaa ja jäykkiä rakenteita. Etenemme reippain harppauksin Ketterän toimintamallimme kanssa ja tässä onnistuaksemme tarvitsemme yhteisön, joka elää ja hengittää ketterää. Agile Coachimme ovat tässä avainroolissa. Agile Coachien yhteisöä puolestaan pääset rakentamaan yhdessä muun muassa Tainan, Jessen ja Samin kanssa.

"Minut on yllättänyt kuinka paljon Agile Coachien omaa oppimista tuetaan OP:lla. Vastaavaa panostusta en ole aikaisemmin nähnyt käytännön tasolla missään muualla. Roolissa menestymisen tärkeimmät ominaisuudet ovat uteliaisuus, optimistisuus ja välittäminen; Utelias löytää mielenkiintoisia havaintoja ja optimisti vie näitä eteenpäin. Välittäminen on tekemisemme perusta."

Jesse Kaislavuo,  Senior Agile Coach

"Innostun työssäni ihmiskohtaamisista, valmentavasta roolistani ja luovasta ongelmanratkaisusta. Ohjaan, opastan ja mentoroin heimoa sekä tiimejä kohti ketterän toimintamallin tuomia uusia tapoja ja kulttuuria."

Taina Suihkonen, Agile Coach

 

"OP on maailman mittakaavassa etunenässä uudistamassa sekä toimialaa että työelämää ja arvot näkyvät kaikessa toiminnassa. Jokainen työpäiväni on vauhdikas, monipuolinen ja monella tapaa positiivisesti haastava. Aina ei voi olla varma millaisia asioita päivän aikana kohtaan, mutta vielä ei ole löytynyt ongelmaa, johon kollegoiden hyvällä tuella ei olisi löytynyt vastausta."

Sami Markkanen, Senior Agile Coach

Agile Coachin kynästä - lue lisää blogeista

Miksi ihmeessä Agile Coacheja tarvitaan?

Nina Mellin, Head of Agile Coaching

 

Lue Agile Coachin työstä OP:lla sekä ketterästä muutosmatkastamme

Senior Agile Coach Ari-Pekka Skarp tuli OP:lle suoraan keskelle organisaatiomuutosta. Työpsykologitaustainen Skarp tuo ketterään organisaatioon arvokasta ihmisosaamista.

Lue Ari-Pekan ajatuksia siitä, miltä ketterän muutosmatkan alkutaival tuntuu >>

 

 

 

DevOps toimii OP:lla tiimien autonomiaan perustuvan ketterän yrityskulttuurin teknisenä ajurina. Vuosi sitten siirryimme DevOps-työtapoihin, mutta muutos vie aikaa. Lue kolme asiaa, jotka opimme vuodessa.

Lue lisää DevOps-matkastamme >>

 

 

 

Emme kovin usein törmää epäonnistumistarinoihin. Silti ketterän tiimin huippuonnistumiset voivat usein olla epäonnistuneen kokeilun päässä. Parhaimmillaan koko organisaatio kehittyy prosessissa paremmaksi. Epäonnistumista pohtii blogissamme Senior Agile Coach Sami Luoma.

Lue Samin ajatuksia epäonnistumisen filosofiasta >>

 

 

Mitä agile coaching tarkoittaa ja millaisia työtehtäviä Agile Coachin rooliin OP:lla kuuluu? Kuuntele OP Tech Podcastin jakso, jossa Senior Agile Coachimme Mikko Hiltunen kertoo työstään ja roolistaan. 

Kuuntele Mikon jakso tästä >>