Agile Coachiksi OP:lle

Oletko ketterän toimintatavan asiantuntija? Oletko odottanut tilaisuutta päästä kokemaan, miten agile aitona osana suuryrityksen arkea todella muuttaa asiakaslupauksen lunastamisen sekä mullistaa tuloksekkuuden ja työntekijäkokemuksen? Etsimme sinua kehittämään kanssamme tämän päivän pankkipalveluita sekä ketterää kulttuuria, jollaista ei ole Suomessa enterprise-tasolla ennen nähty.

Osaksi yhteisöä, joka haluaa elää ja hengittää ketterää

Ketterässä työskentelytavassa nostamme toiminnan keskiöön entistä vahvemmin asiakkaidemme tarpeet ja niiden täyttämisen. Tiimeillä on valta ja vastuu itse päättää, miten asiakastarpeista johdetut tavoitteet saavutetaan. Itseohjautuviin moniosaajatiimeihin pohjaavan työskentelytavan avulla karsimme byrokratiaa ja jäykkiä rakenteita. Etenemme reippain harppauksin Ketterän toimintamallimme kanssa ja tässä onnistuaksemme tarvitsemme yhteisön, joka elää ja hengittää ketterää. Agile Coachimme ovat tässä avainroolissa. Agile Coachien yhteisöä puolestaan pääset rakentamaan yhdessä muun muassa Annan, Jessen ja Samin kanssa.

"Minut on yllättänyt kuinka paljon Agile Coachien omaa oppimista tuetaan OP:lla. Vastaavaa panostusta en ole aikaisemmin nähnyt käytännön tasolla missään muualla. Roolissa menestymisen tärkeimmät ominaisuudet ovat uteliaisuus, optimistisuus ja välittäminen; Utelias löytää mielenkiintoisia havaintoja ja optimisti vie näitä eteenpäin. Välittäminen on tekemisemme perusta."

Jesse Kaislavuo, Agile Coach

"Taustani on Agile Coachin ja työpsykologin ammateissa. OP:lla voin hyödyntää laajasti kaikkea osaamistani minua kiinnostavien asioiden parissa. Ketterän muutoksen onnistumiseen vaikuttaa tuki koko organisaation eri tasoilla ja myös resurssimielessä."

Ari-Pekka Skarp, Agile Coach

 

"OP on maailman mittakaavassa etunenässä uudistamassa sekä toimialaa että työelämää ja arvot näkyvät kaikessa toiminnassa. Jokainen työpäiväni on vauhdikas, monipuolinen ja monella tapaa positiivisesti haastava. Aina ei voi olla varma millaisia asioita päivän aikana kohtaan, mutta vielä ei ole löytynyt ongelmaa, johon kollegoiden hyvällä tuella ei olisi löytynyt vastausta."

Sami Markkanen, Agile Coach

Lue Agile Coachin työstä OP:lla sekä ketterästä muutosmatkastamme

Agile Coach Ari-Pekka Skarp tuli OP:lle suoraan keskelle organisaatiomuutosta. Työpsykologitaustainen Skarp tuo ketterään organisaatioon arvokasta ihmisosaamista.

Lue Ari-Pekan ajatuksia siitä, miltä ketterän muutosmatkan alkutaival tuntuu >>

 

 

 

OP:n ketterässä transformaatiossa teknisen ketteryyden ajurina toimii DevOps. DevOps-periaatteiden organisaatioon jalkauttamisen takana puolestaan työskentelee monipuolinen joukko asialle vihkiytyneitä ammattilaisia. Tätä joukkoa voisi jo oikeastaan kutsua OP:n DevOps-yhteisöksi, jossa on voimaa.  

Lue mitä DevOps tarkoittaa OP:lla >> 

 

 

 

Emme kovin usein törmää epäonnistumistarinoihin. Silti ketterän tiimin huippuonnistumiset voivat usein olla epäonnistuneen kokeilun päässä. Parhaimmillaan koko organisaatio kehittyy prosessissa paremmaksi. Epäonnistumista pohtii blogissamme OP:n Agile Coach Sami Luoma.

Lue Samin ajatuksia epäonnistumisen filosofiasta >>