Nu är rätt tillfälle att börja arbeta hos oss

OP Gruppen är Finlands största finansgrupp med över två miljoner ägarkunder och över 12 000 anställda. I vår grupp arbetar professionella i många olika branscher, allt från finansexperter - topputvecklare och mästare på smidiga förändringar till experter inom kundbetjäning.

För oss är det viktigt att stödja vår personal i deras personliga tillväxt som experter och i karriärutvecklingen. Hos oss kan du också bygga upp din kompetens och utveckla dina starka sidor via mångsidiga arbetsuppgifter. Vi vill erbjuda dig ett meningsfullt arbete som får dig att göra ditt bästa.

Eftersom livet är mer än bara arbete

Vår vision är att vara finansbranschens attraktivaste arbetsgivare och för oss OP-anställda är livet mer än bara arbete. Det är viktigt för oss att arbete och fritid går hand i hand och som arbetsgivare kan vi vara flexibla i olika livssituationer. I OP:s interna enkäter nämner våra anställda ofta arbetsgemenskapen och kollegorna som det bästa med arbetet, och det är vi stolta över. Till våra personalförmåner hör också bland annat bank-, försäkrings- och lånetjänster till personalvillkor. Eftersom vi är ett stort hus kan vi givetvis också erbjuda motsvarande förmåner för personlig yrkesinriktad tillväxt och utveckling.

Kundtjänstarbete i OP Gruppen

De experter som arbetar med kundtjänstuppgifter har en mycket viktig roll för OP Gruppens hela verksamhet – de är ju med och skapar värdefulla möten med våra kunder varje dag.

Vi vill vara där våra kunder är och betjänar därför våra kunder på flera olika språk och olika kanaler via telefon, chatten och nätmeddelanden. Vårt kundlöfte är “ordna allt på en gång” - med den här principen avser vi att vi om möjligt hittar en lösning på kundens behov på en gång över organisationsgränserna. Hos oss får du hjälpa våra kunder på olika språk. Människonärhet, ansvarskänsla och framgång tillsammans – det är vår värdegrund.

Innan du lämnar in en spontanansökan, ta en titt på våra lediga jobb. Våra Trainee-uppgifter hittar du här.

Anställda som arbetar i expertroll

Vi kan erbjuda mångsidiga karriärmöjligheter i olika uppgifter inom företagsfinansiering, kapitalförvaltning, betalningsrörelsetjänster och kapitalmarknaden, samt en multiprofessionell omgivning med fortlöpande lärande. Arbetsuppgifterna består av ett brett spektrum av expert- och utvecklingsuppgifter för Företagsbankens produkter och affärsrörelse, säljuppdrag för experter samt av front-, middle- och back office-uppgifter inom företagsfinansiering och Markets. Vår mångskiftande kundkrets består av allt från enpersonsföretag till de största börsbolagen och institutionerna i Finland, så i den omgivningen har du full koll på utvecklingen på företagsfältet i Finland.

Innan du lämnar in en spontanansökan, ta en titt på våra lediga jobb. Våra Trainee-uppgifter hittar du här.